iyi geceler canim kafana birsey takmadan misil misil uyu ,biz herzaman yanindyiz
üzülceksede beraber sevinecekde beraberALLAHA emanetsin juliam
benim kahvaltim ikindi demektirerken uyanan hazirlasin
sizin orda erkenmis henüz
ne yani fesat benmi oluyorum simdi
18 : 25
Juli kız yarın olabildiğin kadar güzel olÇatlasın patlasın Yasaklar varsa onlardan giy
Akşam yemeğini yedin mi
Rabia ya sordum oda yurt dışında ya
aynn öle yapcam cnm şimdi saçlarıma maşa yapmaya gidiomgörüşürüz ii geceler
beni takpte olun anacım gün içinde yazcam size
Sizin orda kaç
gündüz uyuyorum kiz ben
burda saat 00.26
hosgeldin balimmmm nasilsin
Anaaam hızınıza yetişemiom:)) Nevroş abla hoşgeldinnnJuli daha çıkmadınmı senn
bencede
Ben gecede uyumuyorum gündüzde haksızlık değil mi:84:
Oooo daha erkenmişİyiyim şekerparem sen nasılsın
Hoşbulduk canım nehaberders çalıştın mı bakem
Hoşbulduk canım nehaberders çalıştın mı bakem
bende iyiyim canim sagol
sende benim gibi yap at adama cocuklari yat uyu
Kızlar çıkıyorum ben uykum geldi dün gece de eşim az ateşim var güzel de uyuyayım diye theraflu verdi tüm gece deliksiz uyudum sabahta zor açtım gözümü arabada uyuklayarak gittim işe eşim diyor uyan geldik diyee dedim ilacı içip yatarsam böyle olur ayılamadım dedim uyku yapıyor meret. Daha sabahtan uykum vardı yanii. İyi geceler size.. Jülia gazan mübarek olsun tatlım yap maşanı süslen püslen görsün Jülia kimmiş heheyyttt
Kızlar çıkıyorum ben uykum geldi dün gece de eşim az ateşim var güzel de uyuyayım diye theraflu verdi tüm gece deliksiz uyudum sabahta zor açtım gözümü arabada uyuklayarak gittim işe eşim diyor uyan geldik diyee dedim ilacı içip yatarsam böyle olur ayılamadım dedim uyku yapıyor meret. Daha sabahtan uykum vardı yanii. İyi geceler size.. Jülia gazan mübarek olsun tatlım yap maşanı süslen püslen görsün Jülia kimmiş heheyyttt
cok güzel ders calisiyor komsulariyla
cok güzel ders calisiyor komsulariyla
Hımmmmm:26:Kem kümİyiy juliyle uraşıoruz Ziyafeti kaçırdın ama
Yok olmuyorKızlar 11:30 derse giriyorlar hazırlamam lazım Öğleden sonrada hayatta uyuyamam Gecede siz uyutmuyorsunuz Böyle iyiyim boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?