Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

kızlarrrrrrrr ben geldim baktım da bi kaç sayfa önceye çok öenmli bi konu kaçırmısım yaa üzüldüm valla çünkü çok kararsızım ama bazı kararları almam gerek:26:

Hoşgeldin canımKorkma ilk adımı at gerisi gelirBen benimki askere gidnce kararttım gözümü

Hoşgeldin canımKorkma ilk adımı at gerisi gelirBen benimki askere gidnce kararttım gözümü

hoşbulduk canım okudukça zaten senle durumumuzun aynı oldugunu farkettim ama çok korkuorum cidden canım tatlıdır bi de benim yaa bi de evlilik vs.olcaksa da olması gerek die düşünüorum yani hatta şart ama ne gücüm var ne isteğim... uyuşturucu neyim var mı acaba

Yıllardır aklımda cesaretim yoktu canım ama işte artık tak etti canımaAma iyikide taketmiş çok rahatım İnan korkulacak bişey yok:) Ben kan bile aldıramam canım ne kadar tatlı bi düşün:) uyuşturucusu var ama gerek yok bence çok pahalı çünkü:) Bence erteleme çık git yarın

canım ya bi gün gidicem evlenmeden önce ama cesaretimi toplamam kafamda tamam artık demem lazım.. senın de canın tatlı demek o zaman nasıl dayanıosun o acıya.. pahalı mahalı veririm parasını ya, ama biraz zararı olabileceğini duydum uyusturucuların:26:

Bir kere acıyor sonra alışıyorsun el mahkum....Diğer türlü naparsam yapim pis hiisediyordum kendimi artık sıkıldım ve bu kararı aldımİyiki gitmişim

Beyza ve culi gacıları nerdesiniz

al bir epilasyon aleti bız bız al tüylerini

malum yeride jiletle

zaten 2.sölediğini yapıom ben cnm ama bi değişiklik gerekkkkk bana bakalım püfüm de ben gibiymiş demi ama güç almam lazım

buarada püfüm senın sınavlar nie kötü bakiim,olmadı ama olmadı güzel haberler bekliorum ben senden..

yaradana sığınacan

gidecen

onlarda cart cartt diye seni kıl tüy derdinden kurtaracak

ha ben cesaret edermiyim

ASLAAAA

burdayız sen nerelere kayboldun püf püf
Beroşun dizisine bakıom

Kuzum güven bana..Acı en fazla 10dk gerisi ferahlık.) Canım kötü falan geçecek die bekliorum ama bir açıklansaydı...Bu sınavlar yüzünden çok gerginim...Bütün hayatım buna bağlı

tabi ki canım benim önemli olmaz mı ama gerekli zamanı harcaman ve çabayı da göstermen gerekir.. umarım güzel gelicek sonuçlarrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…