topiğimin güzelleri nerde[/QUOTE
Oh sonundaBakiniyordum bayadir,goremedim kimseyi.
topiğimin güzelleri nerde[/QUOTE
Oh sonundaBakiniyordum bayadir,goremedim kimseyi.
cnm ben yürüyüşe çıkıorum dün gitmemiştim 10:30da fln geliorum gece sorada duş derken bu saatte anca geliorum yaaa yoruldum valla çok
cnm ben yürüyüşe çıkıorum dün gitmemiştim 10:30da fln geliorum gece sorada duş derken bu saatte anca geliorum yaaa yoruldum valla çok
Oh ne guzel,iyi yapiyorsun,ben de spor salonuna gidiyorum,egzersiz falan,iyi geliyor.
Oh ne guzel,iyi yapiyorsun,ben de spor salonuna gidiyorum,egzersiz falan,iyi geliyor.
aynen cnm kilo almayı hiç sevmiorum yaaa o yüzden fitt olmak için spor şart malesef
aynen cnm kilo almayı hiç sevmiorum yaaa o yüzden fitt olmak için spor şart malesef
Evet iste ben de elimden geldigince daha forma sokmaya calisiyorum.Allahtan cok yedigim halde kolay kolay kilo almayan bir bunyeye sahibim.Yoksa kac kilo olmustum bu zamana kadar
Evet iste ben de elimden geldigince daha forma sokmaya calisiyorum.Allahtan cok yedigim halde kolay kolay kilo almayan bir bunyeye sahibim.Yoksa kac kilo olmustum bu zamana kadar
valllaa ben azıcık su koyuversem hemen duba gibi şişiom ondan yürümeye devam =)
valllaa ben azıcık su koyuversem hemen duba gibi şişiom ondan yürümeye devam =)
Devam o zaman,hem saglik acisindan da onemli sonucta.
Devam o zaman,hem saglik acisindan da onemli sonucta.
aynen öle sevcancım yaaaa cnm çok sıkılıo yaaaaa
aynen öle sevcancım yaaaa cnm çok sıkılıo yaaaaa
Ne diyim kuzum ben de ayniyim,bu aralar ne oldu bana bilmiyoum ama cok skiliyorum,hosuma gitmiyo bu durum.Nolcak bizim halimiz.
Ne diyim kuzum ben de ayniyim,bu aralar ne oldu bana bilmiyoum ama cok skiliyorum,hosuma gitmiyo bu durum.Nolcak bizim halimiz.
bu aralar pek bi mutsuzum zaten
Neyin var bakim ? :44:
ne bilim geenel öle işteee bilmiorum kiiiii
ne bilim geenel öle işteee bilmiorum kiiiii
Vardir vardir bi sebebi de bazen insan anlamiyo...Aman hep pozitif dusunmeye calis canim.
Vardir vardir bi sebebi de bazen insan anlamiyo...Aman hep pozitif dusunmeye calis canim.
pozitif düşünecek hal kalmadı artık bende cnm yaaa
pozitif düşünecek hal kalmadı artık bende cnm yaaa
Anliyorum seni,bazen oyle bi an oluyo ki tukendigini hissediyosun,sanki her sey sana zit gidiyo...Yavas yavas guzellikleri gorme yetimizi kaybediyor muyuz ne ? :44:
Anliyorum seni,bazen oyle bi an oluyo ki tukendigini hissediyosun,sanki her sey sana zit gidiyo...Yavas yavas guzellikleri gorme yetimizi kaybediyor muyuz ne ? :44:
valllaaa ne bilim cnm tükenmiş gibi hissediorum bazen kendimi
valllaaa ne bilim cnm tükenmiş gibi hissediorum bazen kendimi
Sabirli olalim iyi dusunelim,elbet gecicek skintili gunlerimiz.Keske sihir yetenegim olsa da sihir yapsam hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?