öle valla cnm çenemiz düşük sen nerelerde geziosun katılsaana sohbete
nişan burda olur bnm cnm yaaa
zaten çok farklı adetleri yok ama köy köyde değişiyor adetleri mesala kınada gelinlik giydiriyolar geline kaftan felan giymiyolar öyle çok farklı bi adetini görmedim ben onlarda buraya yerleşmişler orduda sadece fındıkları var artık gider fındık toparlarsn cnmm yerleri varsa ama güzel yer ordu hele merkesi hele fatsanın sahili çok güzel
canım öylede işte ortak adetler yapılır ya ondan dedim....:78:
canım bizim burda isteme sonrası yüzük takılır,yüzük takıldığı zaman eş dost akraba çağrılır....alışveriş yapılır geline kıyafet,ayakkabı,çanta,çamaşır vs...alınır....sonra kuaföre falan gidilir....yüzükler takılır,eğlencede yapılır,oyun falan.....tatlı(baklava),tuzlu kuru pasta,kola ikram edilir......işte erkek tarafı takı falan takar(set).....
birde düğünden bir gün önce kına gecesi yapılır ,genelde salonda yapılır.........
ayrıdan nişan yapılmaz......
aaaaaaaa ben giyerim ama kaftan yaaaaa
ben ayrıdan nişanda istiorum yaaa nişanlık giymek istiorum
geldim cnm facele uğraşıyordum her iki yere yetişmek zor oluyor
bizde kınada giyilir nişanlık.......
aaaaaaaa ben giyerim ama kaftan yaaaaa
aaaaaaaaa bak herksde değişikmiş ablacım
işte adetleri, öle neresinden ordunun cnm ama sen öle istersen öle olur sonuçta kız tarafının kına gecesi bende giymedim kendi gelinliğimi başka gelinlik giydim ben 2 gelinlik giymiş oldum ayrı ayrı
bnm birde 2 düğünüm olacak bi orduda bir bursada
kızlar ben yatıorum sabah iş beni bekler herkese hayırlı geceler yarın görüşürüz inşallah
güzel demi kız
bol bol oynıcaksın desene ohh ne güzelbnm birde 2 düğünüm olacak bi orduda bir bursada
kızlar ben yatıorum sabah iş beni bekler herkese hayırlı geceler yarın görüşürüz inşallah
iyi geeler julım öptüm
bol bol oynıcaksın desene ohh ne güzel
hadi cnm görüşürüz yarın aeol :80::80:
hayırlı geceler,tatlı rüyalar canım...................
evet süpermiş tadını çıkar,mutlu olursun hep inşaallah..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?