Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

nişan burda olur bnm cnm yaaa

canım öylede işte ortak adetler yapılır ya ondan dedim....:78:
canım bizim burda isteme sonrası yüzük takılır,yüzük takıldığı zaman eş dost akraba çağrılır....alışveriş yapılır geline kıyafet,ayakkabı,çanta,çamaşır vs...alınır....sonra kuaföre falan gidilir....yüzükler takılır,eğlencede yapılır,oyun falan.....tatlı(baklava),tuzlu kuru pasta,kola ikram edilir......işte erkek tarafı takı falan takar(set).....
birde düğünden bir gün önce kına gecesi yapılır ,genelde salonda yapılır.........
ayrıdan nişan yapılmaz......

aaaaaaaa ben giyerim ama kaftan yaaaaa

ben ayrıdan nişanda istiorum yaaa nişanlık giymek istiorum

aaaaaaaa ben giyerim ama kaftan yaaaaa

bizim burda kınada nişanlık giyilir.renkli gelinlik gibi....sonra kına yakılacağı zaman kaftan giyende var...giymeyende....bizde şehir dışına giden,düğünü dışarda yapılan kızlar kınada gelinlik giyer yoksa abiye veyahut nişanlık giyer........

işte adetleri, öle neresinden ordunun cnm ama sen öle istersen öle olur sonuçta kız tarafının kına gecesi bende giymedim kendi gelinliğimi başka gelinlik giydim ben 2 gelinlik giymiş oldum ayrı ayrı

bnm birde 2 düğünüm olacak bi orduda bir bursada

kızlar ben yatıorum sabah iş beni bekler herkese hayırlı geceler yarın görüşürüz inşallah

Kızlar hayırlı geceler
Julia demek evleniyorsun hayırlı olsun canım
Hem de iki düğün Allah kolaylık versin
Nikah bence en iyisi benim gibi düğünü sevmeyenler için
Gece gece hamurlu şeyleri yedim yatıyorum tok tutsun diye söylemesi ayıp ekmek balığı yaptım koca dört dilimi götürdüm üstüne bir de yumurta haşlaması ne pis midem var ya
Herkese hayırlı ramazanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…