neden cnm hayırdır ne oldu ki :26::26:
Tansiyonum yüksek yine rahatsız ediyo gittim yattım uyudum dinlendim ama aynı aksine eşimde yok bu gece
Tansiyonum yüksek yine rahatsız ediyo gittim yattım uyudum dinlendim ama aynı aksine eşimde yok bu gece
tmm bu sene sınava gircem ama siz de bana yardım ederseniz
iyi akşamlar kızlar
napıosunuz bakalım nasılsınız bugün
kızlar bugün dişim çekildi , dilim o boşluğa doru kayıp duruo yaadaha alışamadım oranın boş olmasına
selam canım buradayımmm geldimmm
Canım ben abimim görev yaptığı köydeyim haftaiçi burada kalıyoruz internete meb den giriyoruz çoık yavaş ve meb engelli çoğu şey bnde o yüzden pek yazmıyorum bakıyorum okuyorum öylesine
ay cnm bnm yaaaaa kıyamam ben sana
tabiki de ederizzz
geçmiş olsun juliiim
Sağol canım benim ilacım var ama bazen böyle hiç etkilemiyo dil altı falan alcam bu gidişle..Sana da geçmiş olsun bandaj falan bulma imkanın yok mu sarsan iyi olurdu bi de hep yukarda tut ayağını sarkıtma
ya geçmiş olsun maden suyu içseniz annemde yüksek tansiyonu var doktor günde bi maden suyu bide nescafe iç dedi tansiyonu düzenliyormuş.1şişe maden suyu 10bardak ayrana bedelmiş
Bende bugün düştümayağım çok fena şişti hiç basamıyorum resmen odun oldu ayağım ne yapsam ki bi fikri olan varmı malesef krem ilaçda yok köyde oldğumuz için
hiç mi gelmicek ömürcüm
Sağol canım benim ilacım var ama bazen böyle hiç etkilemiyo dil altı falan alcam bu gidişle..Sana da geçmiş olsun bandaj falan bulma imkanın yok mu sarsan iyi olurdu bi de hep yukarda tut ayağını sarkıtma
Şehir dışında gelmiycek
uykun gelmezse 12ye 1e kadar otururuz biz seninle cnm
hımmm anladım cnm ne zamana kadar orda kalacaksın
Oturabilirsem canım pasiflora falan içtim sızarım ben:78:
haftaiçi buradayım hep artık.Açıköğrtm okuyacağım ya burası o yönden iyi internet yok elektrikler pek olmuyo iyi ders çalışılır yani.Zaten ya annemin kalması lazım ya benim bende feda ettim kendimi:37
Benim ikisi de yüksek
haftaiçi buradayım hep artık.Açıköğrtm okuyacağım ya burası o yönden iyi internet yok elektrikler pek olmuyo iyi ders çalışılır yani.Zaten ya annemin kalması lazım ya benim bende feda ettim kendimi
hıı anneminde dil altı falan vardı annemin ki biraz oynak tansiyon küçüğü yükseliyo büyüğü küçülüyo
ahh annem olsaydı yanımda ilaç bulamasa bile zeytini sarmıştı ayağıma.Annemi ben çok aramam diyodum ama hiç ayrı kalmadğım için diyomuşum heralde çok özledim
tmm o zaman cnm sen bilirsinnnnnn
omuzlarım ağrıo kızlar yaaa aşkım olsa masaj yaprdı şimdi
Benim ikisi de yüksek
Nasıl cesaret etcen ona masaj yaptırmaya
omuzlarıma be bişiy olmaz kiiiiiiii kuzum yapar
elektiriksiz nasıl ders çalışacaksın :26:
Benim ikisi de yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?