Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

selam canım buradayımmm geldimmm

Canım ben abimim görev yaptığı köydeyim haftaiçi burada kalıyoruz internete meb den giriyoruz çoık yavaş ve meb engelli çoğu şey bnde o yüzden pek yazmıyorum bakıyorum okuyorum öylesine

Tansiyonum yüksek yine rahatsız ediyo gittim yattım uyudum dinlendim ama aynı aksine eşimde yok bu gece

ya geçmiş olsun maden suyu içseniz annemde yüksek tansiyonu var doktor günde bi maden suyu bide nescafe iç dedi tansiyonu düzenliyormuş.1şişe maden suyu 10bardak ayrana bedelmiş

Bende bugün düştüm ayağım çok fena şişti hiç basamıyorum resmen odun oldu ayağım ne yapsam ki bi fikri olan varmı malesef krem ilaçda yok köyde oldğumuz için

hımmm anladım cnm ne zamana kadar orda kalacaksın

Sağol canım benim ilacım var ama bazen böyle hiç etkilemiyo dil altı falan alcam bu gidişle..Sana da geçmiş olsun bandaj falan bulma imkanın yok mu sarsan iyi olurdu bi de hep yukarda tut ayağını sarkıtma
hiç mi gelmicek ömürcüm

Şehir dışında gelmiycek

uykun gelmezse 12ye 1e kadar otururuz biz seninle cnm

müdürede gelir az soraaaaaa yaaa sirken nerelerde merak ediorum ben onuda :26: uğrardı mutlaka buraya

hımmm anladım cnm ne zamana kadar orda kalacaksın

haftaiçi buradayım hep artık.Açıköğrtm okuyacağım ya burası o yönden iyi internet yok elektrikler pek olmuyo iyi ders çalışılır yani.Zaten ya annemin kalması lazım ya benim bende feda ettim kendimi

hıı anneminde dil altı falan vardı annemin ki biraz oynak tansiyon küçüğü yükseliyo büyüğü küçülüyo

ahh annem olsaydı yanımda ilaç bulamasa bile zeytini sarmıştı ayağıma.Annemi ben çok aramam diyodum ama hiç ayrı kalmadğım için diyomuşum heralde çok özledim

elektiriksiz nasıl ders çalışacaksın :26:

Benim ikisi de yüksek
tmm o zaman cnm sen bilirsinnnnnn

omuzlarım ağrıo kızlar yaaa aşkım olsa masaj yaprdı şimdi

Nasıl cesaret etcen ona masaj yaptırmaya

elektiriksiz nasıl ders çalışacaksın :26:

gündüz çalışırım canım.Birde sabah 9gibi gidiyo gündüz 3-4 gbi geliyo ama kışın 15gün gelmiyomuş . Artık bi şekilde çalışırım Evde hiç çalışamam annem köyde olacak Evde yemek temizlik derken vakit çabuk geçiyo.Burada abimle bi tencere yemek yapsam 2gün gidiyo sorun olmuyo zaten 2oda temizliğide kolay oluyo.Küçük evin az eşyanın temizliği çok kolaymış evlenincede az eşya alacam

Benim ikisi de yüksek

ayy oda kötü kaç oluyo tansiyonunuz benim hep 90-60 tansiyonum 120-80 falan oldğu zaman hasta oluyorum.Kadınların çocğunda oluyomuş tansiyon hastalağı erkekler kadınları çok üzüyorlar ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…