Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Bence sen abartıyosun kuzum ben 166 ım 50 küsüratlı kilodayım 34-36 giyiyorum bildiğin düm düzüm
Seni o giysiler nasıl sıkar ihtimal veremiyorum

ben ölim o zaman minicik bi göbeğim var ve ben sinir oluorum ona 55 kg yim ve de 170 boyum var o göbek yüzünden spor aleti aldım eve eritcem çaresi yok :85::85:

Bence sen abartıyosun kuzum ben 166 ım 50 küsüratlı kilodayım 34-36 giyiyorum bildiğin düm düzüm
Seni o giysiler nasıl sıkar ihtimal veremiyorum

36larda sorun yok zaten canım
32ler sıkıyor ama
benim kalça kemiğim geniş birde zaten normalde ordan zor geçiyor mesela pantolonlar, belleri rahat kapansa bile...
azcık da kilo alsam baya zorluyor popo kısmı :26:

ben ölim o zaman minicik bi göbeğim var ve ben sinir oluorum ona 55 kg yim ve de 170 boyum var o göbek yüzünden spor aleti aldım eve eritcem çaresi yok :85::85:

O zaman bende bi sorun var kemiklerim mi ağır geliyo benim acaba Çünkü benim belim kemiğe dayalı şu an kemiklerim izin verse azcık zayıflasam 32 e gircem

36larda sorun yok zaten canım
32ler sıkıyor ama
benim kalça kemiğim geniş birde zaten normalde ordan zor geçiyor mesela pantolonlar, belleri rahat kapansa bile...
azcık da kilo alsam baya zorluyor popo kısmı :26:

sen şuan kısaca yemeğin salçalısı kadının kalçalısı desene be

O zaman bende bi sorun var kemiklerim mi ağır geliyo benim acaba Çünkü benim belim kemiğe dayalı şu an kemiklerim izin verse azcık zayıflasam 32 e gircem

vucut yapısı kemik yapısı ile de alakalı tabi cnm

Hımmm sorun anlaşıldı bende popo olmadığı için

Çok zor ama biliyo musunuz kızlar Nişanlımda diyo hep kilo al sanki ben anlamıyorum popoya çalış demek istediğini Hem hatun dediğin biraz eğimli bükümlü olcak ama bende yok işte
Ama çok şükür rabbim daha büyük sıkıntı vermesin

eee tabiki cnm allah hastalık vermesin

türkiyede eteklerin çoğunun arkası daha uzundur çünkü türk kadınları popolu oluyor genelde
arkası kalkmasın diye uzun oluyor az bir farkla
müdüre hanımcım bu senin için zor olsa gerek kuzum

türkiyede eteklerin çoğunun arkası daha uzundur çünkü türk kadınları popolu oluyor genelde
arkası kalkmasın diye uzun oluyor az bir farkla
müdüre hanımcım bu senin için zor olsa gerek kuzum

evet popişşşş kaldırıo havaya eteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…