Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

sevgilim yanında olsam iyi olcam canım ya
buaralar bi tuhafım hergün görsem de deli gibi özlüyorum
sen nasılsın
okul işine karar verdin mi

siizin evlenme vaktiniz gelmiş cnm bu gece bnm ki ile bi konuşcam bakalım ne dicek evlendikten sora beraber okuyalım fln dioduk ama

siizin evlenme vaktiniz gelmiş cnm bu gece bnm ki ile bi konuşcam bakalım ne dicek evlendikten sora beraber okuyalım fln dioduk ama

geldi tabi bian önce evlenelim istioruz bize kalsa da
önce askerlik var onu yapması lazım
2 sene var rahat biizm evlenmemize
ama hayat işte belli de olmaz

nasıl yani seninki de mi okucak üniversite açıköğretim falan mı :26:

bnm ki üni terk cnm işletme okuodu yarıda bıraktı beraber okuyalım dioruz ama işteeee ne dicek bilmiom işleri de çok yoğun

he tmm o zaman inanırmısın bende deli gbi çanta arıom netteeee kredi kartım gelcek haftayaaa onla biraz alışveriş yapim diorum

ben kış mevsimine bayılıyorum yaaaa
ne güzel yağmur yağıyor
hemen çizmelere bakmaya başladım

müdürenin çantasını beendin dmiii
ben de bakcam yarn ama sanmam bulacağımı
ayakkabı da sectim numarası varsa alcam

müdürenin çantasına bayıldım cnm yaaaaaaa bnm çanta ve ayakkkabıya karşı aşırı bi sempatim var ayakkabı sayımı bilmiorum ben mesela hiç o derece düşün artık

bnm ki üni terk cnm işletme okuodu yarıda bıraktı beraber okuyalım dioruz ama işteeee ne dicek bilmiom işleri de çok yoğun

okul okumak yoğunluğa bakmaz vala canım bence okuyun hiç vakit kaybetmeyin boşuna

canım şu meşhur amerikan sitesinden mi alışveriş yapıosun isim vermek yasak mı bilmiorum

canım şu meşhur amerikan sitesinden mi alışveriş yapıosun isim vermek yasak mı bilmiorum

yok canım ben internetten alışveriş yapmıyorum hiç
netten modellere baktım yarın mağazasına gidip gerçekte de beğenirsem almayı planlıyorum :)
shoetek'ten baktım, çok seviyorum onun ayakkabılarını hem fiyatı uygun hem de ayak yapıma uyuyor çok rahat ediyorum onlarla

okul okumak yoğunluğa bakmaz vala canım bence okuyun hiç vakit kaybetmeyin boşuna

erkek arkadasımın işi çok iyi ama cnm o belki işini bırakmaz mobilya ve beyaz eşya üzerine 2 tane mağazası var 1 tane de gelinlik mağazası var

bende beyaz bi çizme istiorum yaaa çünkü beyaz kaşe bir mont istiorum

evet aama aşkım beni toptancısına götürcekmiş 7 katlı bir mağazası varmşşş ama ben ısrarla moda evine gitmeyi düşünüorum cnm

e yani moda evi daha iyi
bende şimdiden kafamda bişiler tasarlıyorum bakalım umarım bulurum istediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…