Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

neden kiiiii anlamıolar cnm

2004ten beri türkiyedeyim
ama kimse kimsenin sorduğu soruya cevap vermiyor
başlarda yeni türkçe öğrendiğim için ben yanlış soruyorum sanıyordum umursamıyordum ama valla yok artık konuşuyorum baya baya
hala aynı durum söz konusu
eşimde de var aynı sorun

bir de mesela ben türk kültürüne hiç alışamadım geçen gün komşu geldi
hem de haber vermeden
bir de mutfağa girdi yapılan işe karışıyor falan
misafir misafirliğini bilmiyor mesela
bir kere de şey olmuştu misafir var
karnımız aç ama, misafir diyorki ay nolur zahmet etmeyin yemek yemeyiz biz çok tokuz yedik de geldik
zorla oturttu beni, ee tamam da ben yemek yemedim ayol niye kendini düşünüyosun sadece
sürekli misafir geliyor ve evin düzenine karışıyor :18:

bir de ev oturmasına gitmek gezmeye gitmek sayılıyor bana kaynanama çok gidiyorum diye çok geziyorsun diyorlar

böle basit şeyler ama hiç anlam veremediğim şeyler
hepsi birikince çok geliyor

türkler çok sıcak kanlı misafir perver insanlardır cemrecim ... inan sende onlara gitcen onlarda aynı sende davrandıkları gibi davranırlar sofralarında 1 dilim ekmeği olsa paylaşır (istisnalar hariç) türk olmak bence ayrıcalık cnm yaaa ama baska milletlerede saygımız tabiki sonsuz fıstığımmm sen daha farklı büyümüş yetiştirilmişsin sana ondan garip gelio bunlar napalım alışamadıysan gidersinnnnn daha mutlu olabileceğin bir yere bak bende türküm ama bnmle ne güzel anlaşıosun demi

hayır öyle değil tabiki paylaşırlar bir ekmek de olsa
ben de paylaşırım ama misafirin misafirliğe gittiği evde iş yapması bence çok ayıp

insan ilişkileri çok vıcık vıcık geliyor bana, buna alışamıyorum

mesela ingiltereye gittim bu yaz arkadaşlarımın komşuların bana hazırladıkları sofrayı görmen lazımdı yediğim iki lokma şey zaten hazırlamayın yapmayın dedikçe koydular da koydular. ama her daim bir resmiyet var misafirlik konusunda, ev insanın mahremidir, karışılmaz bence çok ayıp bu yüzden

komşumla da mahkemelik oldum
neyse alayım paracıklarımı öyle gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…