bence de osmanın lafları gülme krizine sokuo beni yaaa
ayyyyyyyyy ben yerim onu yaaaa juliii teyzesiii yesin onubenim ufaklık az önce uyudu.uyumadan maç izliyordu ,yemeğini maça baktığı yerde yedirdim.....'gollllllllllll'diyor....
ömğr wılyımstan daha çok sevio maçı ama demi nenHaberi vardır heralde şampiyonlar ligi maçı çünkü
12 tane adam bi topu yakalamaya çalışıobac[B .!.:[/B]kwood;21075103]
maç olupda açmayan erkek görmedim sanırım. Ne anlıyorlarsa bir sürü adam bi top peşinde
yarın kaymakam ziyaret edecek okulunu harıl harıl onları hallediyo.
Onun için izlemiyo demek ki söyle ona ts 1-0 mağlup
ya ne güzel.İnş. eşim olursa bir gün maç izlemez kurtlar vadisi benzeri dizi izlemez bilimkurgu izlemez çok şey istiyorum sanırım.
İyi geceler gözlerim kapanıyo
bin öğretmen fln mı cnm
bence hiç söylemeyim merak eder açar falan aman aman kalsın
İyi geceler gözlerim kapanıyo
Evet canım bu sene yeni tayin oldu bu okula çok eksiği varmış evraklarda müdürde abim o yüzden çok işi var
ya ne güzel.inş. Eşim olursa bir gün maç izlemez kurtlar vadisi benzeri dizi izlemez bilimkurgu izlemez çok şey istiyorum sanırım.
sevmediğim izlediği tek şey'kurtlar vadisi'
c[Bbnm ki bu saydıklarının hepsini izlio cnm ya
Ya bizimkilerde izliyorlar 2 abim babam bıktım artıık.Büyük ihtimal eşimde izler erkeklerin hepsi aynı
sevmediğim izlediği tek şey'kurtlar vadisi'
eyvahhhhhhhhh 2 abin mi var bi evde 3 tane adam
Ya bu dizi başladğımda ortaokuldaydım lise bitti üniversiteye başlıyorum bu adamalr hayla milleti öldürüyo bi adam noluyo lan diyip onları öldüremediöldürsünlerde onlarda bizde kurtulalım artık ya
Aynen öyle valla stajımı fena yapıyorum
Aynen öyle valla stajımı fena yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?