aynen ya sinir oluyorum aynı kirpiye benziyo pis kadın
değiştirdim bu nasıl hangisi kalsın ki:26::26:
herzaman bekleriz...........
canlarım ben çok erken evlendim yaniiiii15 gibi şimdiden söyliyim tek pişman olmadığım şey oğlum
canlarım ben çok erken evlendim yaniiiii15 gibi şimdiden söyliyim tek pişman olmadığım şey oğlum
ahh ahh ben ne yapayım 20yaşındayım sevgilim dahi yokve üniversiteye yeni başladım daha
kızım biz 2. Planız ne aşk smileyi koyuyon böle yap
kızım biz 2. planız ne aşk smileyi koyuyon böle yap
bulursun üni de birini merak etmehe bu rada bu avatarın güzel diğerini sevmedim ben
Benim annemle aynı yaşta evlenmişsin canım.Eşinde mi küçükdü senin gibi.Benim annemle babam arasında 10yaş var çok zorlanmış o da çok pişman seni 25den önce vermem diyo bana
yok beeee böyle söyleme ben kimseyi satmam aynı ihtimamı eşit olarak gösteririm tabisi sarılca gel hadi bida sarılak
hepinizi tek tek kucakladım
afferin kızımaaaaaatamam juli....:130:
Esincan
ayyy cnm cnm yaaaaaayok beeee böyle söyleme ben kimseyi satmam aynı ihtimamı eşit olarak gösteririm tabisi sarılca gel hadi bida sarılak
Açıköğretm okuyuyorum canım artık iş hayatında inş. heralde umarım yani
evet bende bunu daha çok beğendim
Esincan
ayyy cnm cnm yaaaaaayok beeee böyle söyleme ben kimseyi satmam aynı ihtimamı eşit olarak gösteririm tabisi sarılca gel hadi bida sarılak
Esincan
eşimle aramız da 7 yaş var canım ben oğlumun bile 30 un dan önce evlenmesini istemem
eşimle aramız da 7 yaş var canım ben oğlumun bile 30 un dan önce evlenmesini istemem
arkadaşlar ben çıkıyorum artık yatıcam çok yorgunum sizlerle tanışmak harika
hepinize hayırlı gecelerrrrrr yarın görüşürüzzzzz
evet haklısınız
ya bu beğenme butonu niye kalktı çok pis julia beğenesim var hakketen:82::82::82:
arkadaşlar ben çıkıyorum artık yatıcam çok yorgunum sizlerle tanışmak harika
hepinize hayırlı gecelerrrrrr yarın görüşürüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?