İnşallah canım,hayırlısı olsun bakalım bundan sonra neler yapıcaz Bekletmez daha çok gelir sıpam artık ..Eli ayagı düzgün saglıklı güzel yüzlü hayırlı evlatlar versin Rabbim tüm isteyenlere sanada banada
İnşallah canım,hayırlısı olsun bakalım bundan sonra neler yapıcaz Bekletmez daha çok gelir sıpam artık ..Eli ayagı düzgün saglıklı güzel yüzlü hayırlı evlatlar versin Rabbim tüm isteyenlere sanada banada
Teşekkür ederim :78::78::78:
Benim pisimdi o kördü
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Amin inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder
amin canım......
ben oğluma hamileyken rabbim çirkin olsun ama sağlıklı olsun diye çok dua ederdim,çok şükür oğlum sağlıklı vede çok güzel....
Tam sana benzedi bu smiylçok şekersin
İnşallah ömründe kendin gibi şeker geçer
Ne olduki pisiğe?
kızlar ben kaçtım,sabah erken kalkacağım.. benim ufaklık erkenden kalkar.....
sohbet çok hoşama uykum geldi.....:84:
iyi geceler......
kızlar ben kaçtım,sabah erken kalkacağım.. benim ufaklık erkenden kalkar.....
sohbet çok hoşama uykum geldi.....:84:
iyi geceler......
Kız neden yazık yavruma çirkin ördek yavrusu olucaktı..Zor bir hamilelikmiydiki? Bahtıda güzel olsun inşallah Oğluşunun
Amin cümlemizin canım
eşimle yolda bulmuştuk onu bitkin haldeydi neredeyse ölecekti gözler fırlamış gibi dayanamadım aldım eve bir kaç gün baktım sonra götürdük veterinere kör dedi ameliyatla alınacak gözleri dendiBende bu şekilde dayanamayacağım için vede ameliyat parası çok geldiği için sahip bulduk ve verdik
İyi geceler ikizcim
İyi geceler canım bende 2 yi bekliycem ozamn karpuz olabilirim anca
Başka zaman ederiz artık bol bol bende çıkıyorum :79:
Sahip bulmuşsuznuz canım ne güzel oda iyii bakıyordur üzülme bende ördek alalım diyorum eşime ama istemiyo benim pek aram yoktur hayvanlarla malesef ama ördeği çok seviyorum..
Hevuk aramıza hoşgeldin cnm
ikiz , skop bensiz sohbet he
esen nbr nenhi hoooooooooooooooooo
sende gitmeseydin........
ama ama hem uykum geldi hem de aşk geldi msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?