Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Amin inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

amin canım......
ben oğluma hamileyken rabbim çirkin olsun ama sağlıklı olsun diye çok dua ederdim,çok şükür oğlum sağlıklı vede çok güzel....

Amin inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
amin canım......
ben oğluma hamileyken rabbim çirkin olsun ama sağlıklı olsun diye çok dua ederdim,çok şükür oğlum sağlıklı vede çok güzel....

Kız neden yazık yavruma çirkin ördek yavrusu olucaktı..Zor bir hamilelikmiydiki? Bahtıda güzel olsun inşallah Oğluşunun

kızlar ben kaçtım,sabah erken kalkacağım..benim ufaklık erkenden kalkar.....
sohbet çok hoş ama uykum geldi.....:84:
iyi geceler......

Tam sana benzedi bu smiyl çok şekersin
İnşallah ömründe kendin gibi şeker geçer
Ne olduki pisiğe?

Amin cümlemizin canım
eşimle yolda bulmuştuk onu bitkin haldeydi neredeyse ölecekti gözler fırlamış gibi dayanamadım aldım eve bir kaç gün baktım sonra götürdük veterinere kör dedi ameliyatla alınacak gözleri dendiBende bu şekilde dayanamayacağım için vede ameliyat parası çok geldiği için sahip bulduk ve verdik

kızlar ben kaçtım,sabah erken kalkacağım..benim ufaklık erkenden kalkar.....
sohbet çok hoş ama uykum geldi.....:84:
iyi geceler......

İyi geceler canım bende 2 yi bekliycem ozamn karpuz olabilirim anca
Başka zaman ederiz artık bol bol bende çıkıyorum :79:

Kız neden yazık yavruma çirkin ördek yavrusu olucaktı..Zor bir hamilelikmiydiki? Bahtıda güzel olsun inşallah Oğluşunun

sağlıklı olması çok önemli,neler duyuyoruz.
kanser doğan çocuklar var,uzuvları olmayanlar.ben çok korkarım,ama çok şükür 3 yavrum var :86:çok şükür sağlıklılar...buda yeter...:97:
rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar kucağına almayı nasipetsin.....

Sahip bulmuşsuznuz canım ne güzel oda iyii bakıyordur üzülme bende ördek alalım diyorum eşime ama istemiyo benim pek aram yoktur hayvanlarla malesef ama ördeği çok seviyorum..

Hevuk aramıza hoşgeldin cnm

ikiz , skop bensiz sohbet he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…