anladım canım ,benim kardeşlerimde öyle yaptı, biri eşiyle beraber yaptı... .
julım uykun gelmedimi daha
bağırdı babam bana hemde haksız yere bende ağladım ağladım çok sinirliyim yaküstüm daha konuşmayacam onunla
Bağırdı bana ya julimm. Bana başkası istedği kadar laf söylesin ağlamam ben böyle herşeye ama babamın lafları çok koyuyo bana her defasında bağırıyo bana sonra gelip özür diliyo
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
neden bağırdı kızdırdınmı sende
Tşkler ...
Yeni üye oldm.. İstanbulda yaşıyorum.. Öğrenciyim...
Tatlım yapma oyle baban o senin biraz sakinleş önce sen sonra herşey düzelir
Bağırdı bana ya julimm. Bana başkası istedği kadar laf söylesin ağlamam ben böyle herşeye ama babamın lafları çok koyuyo bana her defasında bağırıyo bana sonra gelip özür diliyo
Evt kesinlikle Babalarınzıın kıymetini bilin.. Ben kaybettim olsada kızsa , bağırsa....
Tatlım yapma oyle baban o senin biraz sakinleş önce sen sonra herşey düzelir
canım üzülme,baban eğer sonra pişman oluyorsa isteyerek yapmamıştır.....eminim senin iyiliğin için yapmıştır.....sende babanı çok seviyorsun dayanamıyorsun sana kızmasına...
yaş kaç cnm senn
Düzelir o farkında zaten biraz özür dilemeye gelir ama ben üzülüyorum evin küçüğüm diye bana bağırıyolar bende 20yaşındayım sonuçda çok da küçük değilim hani:82::82:
Bu hafta abimin yanına köye annem gidecekkti bende gidecem tek kalsında anlasın değerimi
Ayy iyiki varsınız ya moralim yerine geldi valla titremem bile geçti
neden kızben de küstüm babama
21 cnm sizler?:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?