Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bağırdı babam bana hemde haksız yere bende ağladım ağladım çok sinirliyim ya küstüm daha konuşmayacam onunla

Bağırdı bana ya julimm. Bana başkası istedği kadar laf söylesin ağlamam ben böyle herşeye ama babamın lafları çok koyuyo bana her defasında bağırıyo bana sonra gelip özür diliyo

canım üzülme,baban eğer sonra pişman oluyorsa isteyerek yapmamıştır.....eminim senin iyiliğin için yapmıştır.....sende babanı çok seviyorsun dayanamıyorsun sana kızmasına...

[video=youtube;Uh6EG6Ac0tM]http://www.youtube.com/watch?v=Uh6EG6Ac0tM[/video]

birazdaaaaa çocukluğumuza dönelim mi

Bağırdı bana ya julimm. Bana başkası istedği kadar laf söylesin ağlamam ben böyle herşeye ama babamın lafları çok koyuyo bana her defasında bağırıyo bana sonra gelip özür diliyo

Çünkü babanı çok seviyosunda o yüzden çok koyuyo :)
Annemle bende öyleyiz ben oturur ağlarım sonra annem küserse bi de küsüyosun diye daha çok kıyameti koparırım (Çok sevdiğinden oyle oluyo )

Tatlım yapma oyle baban o senin biraz sakinleş önce sen sonra herşey düzelir

Düzelir o farkında zaten biraz özür dilemeye gelir ama ben üzülüyorum evin küçüğüm diye bana bağırıyolar bende 20yaşındayım sonuçda çok da küçük değilim hani:82::82:

canım üzülme,baban eğer sonra pişman oluyorsa isteyerek yapmamıştır.....eminim senin iyiliğin için yapmıştır.....sende babanı çok seviyorsun dayanamıyorsun sana kızmasına...

Bu hafta abimin yanına köye annem gidecekkti bende gidecem tek kalsında anlasın değerimi

Ayy iyiki varsınız ya moralim yerine geldi valla titremem bile geçti

üzülme tatlım eminim o seni çok seviyordur,babalar kızlarını çok sever......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…