arkadaşlar gidiyomusunuz...
ne konuda cnm sorun ne
tmm skopcam iii geceler yarın gece görüşürüzBen çıkıyorum gelirim belki sonra kızlar iyi geceler
sen kaç yaşındasınşimdi benim bi sevdiğim var yakında beni istemeye gelecekler ama aileme onu istediği mi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum isteyenim çok var ama babam 5-6 seneye kadar kimseye vermem dio nasıl ikna ederim ben ya:2:
:119::119::119::119::119::119: selaaaammmmm :119::119::119::119::119::119:
şimdi benim bi sevdiğim var yakında beni istemeye gelecekler ama aileme onu istediği mi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum isteyenim çok var ama babam 5-6 seneye kadar kimseye vermem dio nasıl ikna ederim ben ya:2:
Ben çıkıyorum gelirim belki sonra kızlar iyi geceler
annene söyle annen iletsin babana annen daha iyi konuşur.Kaç yaşındasın
21 yaşındayım ailem böle kabul etmezler bilemiyorum anneme hiç anlatamam çok yargılıyo sevmek nedir sevenler bekleyip evlenenler bir sene sonra boşanıyo yok bilmem ne sayıyo böle 2 sene oldu bekliyorum nasıl yapacağımı bilemiyorum
sen kaç yaşındasın
21
semuş iyi geceler kalan sağlar bizimdir:80:
Amann bi avatar bulamadım :)) neyse kızlar ben kaçtımmm öptüm hepinizi iyi geceler....
bence acele etme 25 yada 26ya kadar yolu var
annene söyle annen iletsin babana annen daha iyi konuşur.Kaç yaşındasın
21 yaşındayım ailem böle kabul etmezler bilemiyorum anneme hiç anlatamam çok yargılıyo sevmek nedir sevenler bekleyip evlenenler bir sene sonra boşanıyo yok bilmem ne sayıyo böle 2 sene oldu bekliyorum nasıl yapacağımı bilemiyorum
Bende akşam babama bu konuyu diyodum benim sevgilim olursa beni istemye gelecekler vermezsen kaçarım haa diyodum.Görücü üsulu gibi gelsnler senn haber,n yokmuş gbi biz abim için öyle yapacağız sanrım
daha fazla sevgili kalamam 2 senedir kalıyorum zaten onun için öyle şeylerden vazgeçtimki sadece aileler arasındaki kültür farkından dolayı benim ailem kabul etmez diye çok korkuyorum
işi var kendisi muhasebeci babasıda şantiye şefi abileri hepsi okumuş epey zenginler yani bi problemleri yok ama yinede işte kültür farklılığı var ben 21 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?