Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ne konuda cnm sorun ne

şimdi benim bi sevdiğim var yakında beni istemeye gelecekler ama aileme onu istediği mi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum isteyenim çok var ama babam 5-6 seneye kadar kimseye vermem dio nasıl ikna ederim ben ya :2:

:119::119::119::119::119::119: selaaaammmmm :119::119::119::119::119::119:

Ben çıkıyorum gelirim belki sonra kızlar iyi geceler
tmm skopcam iii geceler yarın gece görüşürüz
şimdi benim bi sevdiğim var yakında beni istemeye gelecekler ama aileme onu istediği mi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum isteyenim çok var ama babam 5-6 seneye kadar kimseye vermem dio nasıl ikna ederim ben ya :2:
sen kaç yaşındasın
:119::119::119::119::119::119: selaaaammmmm :119::119::119::119::119::119:

selam cnm

annene söyle annen iletsin babana annen daha iyi konuşur.Kaç yaşındasın

Ben çıkıyorum gelirim belki sonra kızlar iyi geceler

İyi geceler tatlım

Amann bi avatar bulamadım :)) neyse kızlar ben kaçtımmm öptüm hepinizi iyi geceler....

Son düzenleme:
daha fazla sevgili kalamam 2 senedir kalıyorum zaten onun için öyle şeylerden vazgeçtimki sadece aileler arasındaki kültür farkından dolayı benim ailem kabul etmez diye çok korkuyorum

sen aileni daha ii bilirsin cnm erkek arkadasın kaç yaşında işi varmı

kızlar locammmm ben çıkıorum hepinize iii geceeler birazdan aşk da arar

işi var kendisi muhasebeci babasıda şantiye şefi abileri hepsi okumuş epey zenginler yani bi problemleri yok ama yinede işte kültür farklılığı var ben 21 yaşındayım

işi var kendisi muhasebeci babasıda şantiye şefi abileri hepsi okumuş epey zenginler yani bi problemleri yok ama yinede işte kültür farklılığı var ben 21 yaşındayım

valla cnm ne diyeyim kiii kültür farkı derken ne kastediosun biraz açsan :26::26:

bnm şimdi çıkmm lazım sabah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…