Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ben senle gezcem banane sennde gezmeni istiom o zaman wılyımsa söleeeee bizim topiğin kızlarının hepsini yemepe götürsün zengin adam bahane ile sende gezmiş olursun bizle

Valla ne iyi olur he hepinizi görmüş olurum bahaneyle Bu yardım yemeği diyim wilyımsa yazık yesinler diyim

Valla ne iyi olur he hepinizi görmüş olurum bahaneyle Bu yardım yemeği diyim wilyımsa yazık yesinler diyim

ne güzel olurdu hep beraber görüşebilsek ömür yaaa gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül bir dost ister kahve bahane

ne güzel olurdu hep beraber görüşebilsek ömür yaaa gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül bir dost ister kahve bahane

Evet çok güzel olurdu
merak ediodur biliomusun çatlıodur bunlar kim die

Bi kere bi arkadaşla konuşurken tutturmuştu ver bi merhaba diyim diye Semayı çok sık görüyo zaten konuşurken Korkuyorum bi gün msn yi açıcak benim konuşcak birileriyle şifremi biliyo:18:

ay bide adama biz wılyıms diyip duruozzzz rezil olurz açarsa bizimle konuşursa :97::97: senn gibi mi konuşuruz kendini tanıtır mı acaaba :26::26:

Ben korkarım apla:18::18::18::18::18:
Hoşgeldin mdre

Yine kaynatıyosun ortalığı
Sen nasıl bişeysin yaa pozitif pozitif :)
Senin muhabbetleri görünce yüzümde kocaman bi gülümseme oluşuyo
Ay teşekkür ederim sen de öylesin canım
ay bide adama biz wılyıms diyip duruozzzz rezil olurz açarsa bizimle konuşursa :97::97: senn gibi mi konuşuruz kendini tanıtır mı acaaba :26::26:
Yok tanıtacağını sanmıyorum bi de söyler mi ismini
Ben korkarım apla:18::18::18::18::18:
Hoşgeldin mdre

Niye korkcan kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…