ben senle gezcem bananesennde gezmeni istiom o zaman wılyımsa söleeeee bizim topiğin kızlarının hepsini yemepe götürsün zengin adam bahane ile sende gezmiş olursun bizle
Heralde bana patlar :18::18: Sen kendin gez ben almıyım:18:
İstanbulda olsam oturmaya gelirdim sanaKim derse sanalda takıldığım var ya hani onlardan biri dersin
Valla ne iyi olur he hepinizi görmüş olurum bahaneyleBu yardım yemeği diyim wilyımsa yazık yesinler diyim
Valla ne iyi olur he hepinizi görmüş olurum bahaneyleBu yardım yemeği diyim wilyımsa yazık yesinler diyim
Ya sizi zaten msn de görüyo sanal dedikodu yapıyoruz ya onlar derim
Ya sizi zaten msn de görüyo sanal dedikodu yapıyoruz ya onlar derim
Evet çok güzel olurdune güzel olurdu hep beraber görüşebilsek ömür yaaa gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül bir dost ister kahve bahane
merak ediodur biliomusun çatlıodur bunlar kim die
Evet çok güzel olurdu
Bi kere bi arkadaşla konuşurken tutturmuştu ver bi merhaba diyim diyeSemayı çok sık görüyo zaten konuşurken Korkuyorum bi gün msn yi açıcak benim konuşcak birileriyle şifremi biliyo:18:
Evet çok güzel olurdu
Bi kere bi arkadaşla konuşurken tutturmuştu ver bi merhaba diyim diyeSemayı çok sık görüyo zaten konuşurken Korkuyorum bi gün msn yi açıcak benim konuşcak birileriyle şifremi biliyo:18:
Yine kaynatıyosun ortalığı
Sen nasıl bişeysin yaa pozitif pozitif :)
Senin muhabbetleri görünce yüzümde kocaman bi gülümseme oluşuyo
slm cnm nasılsın
Ben korkarım apla:18::18::18::18::18:
Hoşgeldin mdre
o bizim bi tanecik ömürümüz
Ay teşekkür ederim sen de öylesin canımYine kaynatıyosun ortalığı
Sen nasıl bişeysin yaa pozitif pozitif :)
Senin muhabbetleri görünce yüzümde kocaman bi gülümseme oluşuyo
Yok tanıtacağını sanmıyorum bi de söyler mi isminiay bide adama biz wılyıms diyip duruozzzzrezil olurz açarsa bizimle konuşursa :97::97: senn gibi mi konuşuruz kendini tanıtır mı acaaba :26::26:
Ben korkarım apla:18::18::18::18::18:
Hoşgeldin mdre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?