Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

neyse ömürüm geçti ya ömür benim uykum geldi ben senden önce uyuyacağım

kızlar nepinize iyi geceler mutlu sağlıklı kalın öptüm sizleri

Bende arıyım bir inşallah tiksinirim hiç sanmıyorum ama deniyim bir aslında beyinde bitiyo ama söz geçiremiyorum..
yanlış hesaplamışım 5 ay değil 7 ay içmemişim
Birde derler sigarayı bırakınca sonrasında çok tiksindiriyor başlamazsın arkadaşlarım var bırakan otlakçıydılar gerçi ama şimdi tiksindiği için yanımda bile durmuyo..
yok yok ciddiyim

Nasıl yaa Cemre 4 paket ney canım 1 güne nasıl sığdırıyorsun 4 paketi ben 2 günde 1 paket bazen günde 1 paket şaşırdım senin durum daha vahim..

neyse ömürüm geçti ya ömür benim uykum geldi ben senden önce uyuyacağım

kızlar nepinize iyi geceler mutlu sağlıklı kalın öptüm sizleri
Üzüldüm abla yaİyi geceler
Ara mutlaka bi denemiş olursun yalnız gidenler çok faydasını görüyo arkadaşım günde 2,5 paket sigara içiyodu ve bırakabildi
ney senn yüzünden kız :26::26:

Beni merak ettiğiniz yağmuru kaybettiğim gün var ya sevgi abla o zaman bi tane sigara yaktığını söylemişti de

aaaaaaaa çok fazla ama cnm yaaaa sen ondan zayıfsın o kadar

ya sigara zayıflatıyor mu yoksa iştah kestiği için insanlar yemeyip mi zayıflıyor?
:26:
çok da zayıf değilim 46yı gördüm gecen gün bunalıma girdim
yazın 41 kiloydum

Nasıl yaa Cemre 4 paket ney canım 1 güne nasıl sığdırıyorsun 4 paketi ben 2 günde 1 paket bazen günde 1 paket şaşırdım senin durum daha vahim..

Derste bazen çıldırıyorum uyandığım andan başlıyor uyuyana kadar

ayyyy cnm yaaa yağmur hepimizin kızı idiiii hepimizzzzz çokkkk ama çokkkk üzüldük emin ol yağmur için bi sigara içsek ne olur kiiiiii cnm arkadasım bnm

Yazık ciğerlerine be canım bu yaşta

bnm bi arkadasım vardı cemre sigarayı bıraktıktan soraaa 20 kg aldı 55kg idi 75 kg oldu yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…