yok yok ciddiyim
yok yok ciddiyim
Bende arıyım bir inşallah tiksinirim hiç sanmıyorum ama deniyim bir aslında beyinde bitiyo ama söz geçiremiyorum..Benim arkadaşım aradı orayı bi ilaç veriyolarmış hem sigarayı içiyomuşsun hem ilacı sonra iğreniyomuşsun kokusundan bu arada hem sigarayıda içtiğin için sinir falan yapmıyomuş piyasa değeri de 180 liraymış ilacın 10 aydır içmiyorum artık içmem midem bulanıyo diyodu arkadaşım geçenlerde
Birde derler sigarayı bırakınca sonrasında çok tiksindiriyor başlamazsın arkadaşlarım var bırakan otlakçıydılar gerçi ama şimdi tiksindiği için yanımda bile durmuyo..yanlış hesaplamışım 5 ay değil 7 ay içmemişim
yok yok ciddiyim
Ay abla bu benim yüzümden mi oldu ya:26:
Üzüldüm abla yaneyse ömürüm geçti ya ömür benim uykum geldi ben senden önce uyuyacağım
kızlar nepinize iyi geceler mutlu sağlıklı kalın öptüm sizleri
Ara mutlaka bi denemiş olursun yalnız gidenler çok faydasını görüyo arkadaşım günde 2,5 paket sigara içiyodu ve bırakabildiBende arıyım bir inşallah tiksinirim hiç sanmıyorum ama deniyim bir aslında beyinde bitiyo ama söz geçiremiyorum..
Birde derler sigarayı bırakınca sonrasında çok tiksindiriyor başlamazsın arkadaşlarım var bırakan otlakçıydılar gerçi ama şimdi tiksindiği için yanımda bile durmuyo..
Nasıl yaa Cemre 4 paket ney canım 1 güne nasıl sığdırıyorsun 4 paketi ben 2 günde 1 paket bazen günde 1 paket şaşırdım senin durum daha vahim..
ney senn yüzünden kız :26::26:
aaaaaaaa çok fazla ama cnm yaaaa sen ondan zayıfsın o kadar
Nasıl yaa Cemre 4 paket ney canım 1 güne nasıl sığdırıyorsun 4 paketi ben 2 günde 1 paket bazen günde 1 paket şaşırdım senin durum daha vahim..
Üzüldüm abla yaİyi geceler
Ara mutlaka bi denemiş olursun yalnız gidenler çok faydasını görüyo arkadaşım günde 2,5 paket sigara içiyodu ve bırakabildi
Beni merak ettiğiniz yağmuru kaybettiğim gün var ya sevgi abla o zaman bi tane sigara yaktığını söylemişti de
ya sigara zayıflatıyor mu yoksa iştah kestiği için insanlar yemeyip mi zayıflıyor?
:26:
çok da zayıf değilim 46yı gördüm gecen gün bunalıma girdim
yazın 41 kiloydum
Derste bazen çıldırıyorumuyandığım andan başlıyor uyuyana kadar
bnm bi arkadasım vardı cemre sigarayı bıraktıktan soraaa 20 kg aldı 55kg idi 75 kg oldu yaaaaaya sigara zayıflatıyor mu yoksa iştah kestiği için insanlar yemeyip mi zayıflıyor?
:26:
çok da zayıf değilim 46yı gördüm gecen gün bunalıma girdim
yazın 41 kiloydum
Derste bazen çıldırıyorumuyandığım andan başlıyor uyuyana kadar
ayyyy cnm yaaa yağmur hepimizin kızı idiiii hepimizzzzz çokkkk ama çokkkk üzüldük emin ol yağmur için bi sigara içsek ne olur kiiiiii cnm arkadasım bnm
ağlama ömür dik dur güçlü ol yağmur çok üzülür vallaaaaa annesini böle görürse çok üzülür emin ol :97::97:
ağlama ömür dik dur güçlü ol yağmur çok üzülür vallaaaaa annesini böle görürse çok üzülür emin ol :97::97:
Arada aklıma geliyo işte napıyım:97:
:18::18:Yazık ciğerlerine be canım bu yaşta
bnm bi arkadasım vardı cemre sigarayı bıraktıktan soraaa 20 kg aldı 55kg idi 75 kg oldu yaaaaa
:18::18:
tamam ama daha mı çok yemeye başladı yoksa aynı yese bile kilo mu alıyor?
sürekli yemeye basladı sigara yerine hep bişiler yedi
ben şimdide hep yiyorum
bide bıraksam herhalde tüm param yemeğe gider
ben şimdide hep yiyorum
bide bıraksam herhalde tüm param yemeğe gider
bnm ki de günde 1 paket içerdiiii ama ben yalvara yalvara bıraktırdım şimdi haftada 2 tane fln içio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?