Ocak şubat gibi canım :)
pc kardeşliği yaptık dün gece
nedenki canımdün gece saat 1e kadar oturduk msn de konuştuk ömürde bizde wilyımsı bekledik
niye geç geldi anahtarımı yoktu canım2 de geldi julicim ya yemek yemiş beyefendiBoynuna ascam anahtarını şimdide uyuyo
Yiyemez şu anda midesine otururum
çok güzeller canım bayıldım
1. yi çooook beğendim :)
nedenki canım
niye geç geldi anahtarımı yoktu canım
nedenki canım
niye geç geldi anahtarımı yoktu canım
Kış gelini olcannnnn
az kalmış kız
Evet arkadaşlığın çok güzeldiçok teşekkür ederim Her ne kadar beni sıkıştırsanda
verir verir cnm yaaaaaaEvettttt
Ama babişkom daha tam izin vermedi Nikahıma gelcekmisiniz dedim(Başka şehirde annemde babam yani nikah ankarada olur annemler orda değil)
Babam da ne oluyo bakim ters söyledin önce bi izin istemen gerekiyo dedi :):96:
verir verir cnm yaaaaaa
begendim valla ben evleneli 6 yıl oldu şimdi çok güzel modeller çıktı tabi, ben benimkine söyliymde nikah tazeliyelim bizwıliiii dün maça gittiiiii ömür tek kalmasın die oturduk beraber
beğendin miiii gelinlikleriiii bende çok beğendim nermincim
ay keşke bende olaydım ya o saatlerde görümcemdeydm ama 2yi geçiyodu eve geldikMilli maç vardı ya canım oraya gitti 2 de geldi anahtarını unutmuş mecburen bekledim julicimde bana arkadaşlık yaptı uykusuz kaldı
Babam ya canım benim aylar önce beni verdiğinin farkında değil :)
Ben babam ne derse o hakkını ödeyemem onun ben LeVo da kimmiş :)
Arada tabi anne-babaya "ama oyle demeyin ben çok seviyorum onu "felan diyorum ama olur o kadar
Babam ne derse o :97:
begendim valla ben evleneli 6 yıl oldu şimdi çok güzel modeller çıktı tabi, ben benimkine söyliymde nikah tazeliyelim biz
bende babamıııı çok severim yaaaaaa
Benim babam beni zorla üniversiteye şehir dışına gönderdi adım atmam dediğim halde :)
Şimdi sahip olduğum herşey onun eseri LeVo da dahil
Ukala Levo okumasam beni beğenirmiydi ....Kendini beğenmiş ne olcak
şaka bi yana, Rabbim huzurla, mutlulukla ve aşkla size nasip etsin. Bana artik 2 afacanla yakışmaz zatenolur tabiiiii neden olmasın tazeleyinnnn nermin :81::81:
şaka bi yana, Rabbim huzurla, mutlulukla ve aşkla size nasip etsin. Bana artik 2 afacanla yakışmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?