Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

oyy kıyamam arkadaşım..bende buara hiç fırsat bulamıyorum.:95:.hep bir koşuşturmadayım..arada bakıp çıkıyorum,uzun sohbet edemeyincede birşey yazmak istemiyorum...

Evetttt gelmiyosunNe zaman bitcek koşuşturmaca

yarın da okul var cnm erken kalkcan sende bana da iş var :84::84:
evet yarın maraton başlıyor.............:84::84:
evetttt gelmiyosunne zaman bitcek koşuşturmaca

ay canım inan okadar istiyorum oturup sizinle iki kelam edeyim..ama gündüz işim bitmiyor,akşamda pc eşimin elinde ....bugün iştede oturdum....:97:
Okuma yazmayı öğrenene kadar bitmez sanırım...:95:

Çabuk öğrensinler:95:

Her tarafım ağrıyo hastamı olcam ben:26:

perma değil de su dalgası yapıolar yaaa ömür öle demek istiom

Eki Görüntüle 270395

ömür bnm saçlarımın orjinali böle seviom çok saçlarımı
Aklıma ne geldi Bi kere saçlarıma maşa yaptırmıştım eşim evde yabancı biri geziyo gibi git yıka demişti
ben sevmiyorum,çünkü benim saçlar permalı gibi.....ee insan kendinde olmayınca bende düz seviyorummm....
Bencede sanki düz daha çok kullanılıyor.............

Benim saçım dümdüz

Aklıma ne geldi Bi kere saçlarıma maşa yaptırmıştım eşim evde yabancı biri geziyo gibi git yıka demişti

aaaaaa cidden mi enişte düz saç sevio demek bnm ki de bnm saçlarıma ve gözlerime aşık olmuş

Balkonda oturmuyorumda evde fazla çıplak geziyorum galiba artık giyinmenin zamanı gelmiş

sen çıplak gezmeye devam et wılyıms sana soracak köşeye sıkıştıracak zorla halvete davet edion adamı davetiye verion adamı

aaaaaa cidden mi enişte düz saç sevio demek bnm ki de bnm saçlarıma ve gözlerime aşık olmuş

Evet düz ve uzun saç sever ama ben kestirdim fazla geliyo bana uzun saç yaşlandım artık Saç ve göz heBenimkide gözlerime ve gülüşüme Ben de onun bi şeyine aşık oldum ama söylemiycem sana hemen araştırırsın

söleee yaaaaaaaaaaaa söle :84::84::84::84:

sen çıplak gezmeye devam et wılyıms sana soracak köşeye sıkıştıracak zorla halvete davet edion adamı davetiye verion adamı

Deme ya ondanmı sıkıştırıyo bu beni Gidip lahana gibi giyineyim

Hayatta söylemem sen tehlikelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…