O nerden çıktı
Evlenmeden önce bi ara permalıydı
sağol canım.............
oyy kıyamam arkadaşım..bende buara hiç fırsat bulamıyorum.:95:.hep bir koşuşturmadayım..arada bakıp çıkıyorum,uzun sohbet edemeyincede birşey yazmak istemiyorum...
ne bilimmmm içimden geldiiiii
Evetttt gelmiyosunNe zaman bitcek koşuşturmaca
evet yarın maraton başlıyor.............:84::84:yarın da okul var cnm erken kalkcan sende bana da iş var :84::84:
evetttt gelmiyosunne zaman bitcek koşuşturmaca
sanki modası yok pek:97:
evet yarın maraton başlıyor.............:84::84:
ay canım inan okadar istiyorum oturup sizinle iki kelam edeyim..ama gündüz işim bitmiyor,akşamda pc eşimin elinde . ...bugün iştede oturdum....:97:
Okuma yazmayı öğrenene kadar bitmez sanırım...:95:
perma değil de su dalgası yapıolar yaaa ömür öle demek istiom
Eki Görüntüle 270395
ömür bnm saçlarımın orjinali böleSeviom çok saçlarımı
çabuk öğrensinler:95:
Her tarafım ağrıyo hastamı olcam ben:26:
Aklıma ne geldiperma değil de su dalgası yapıolar yaaa ömür öle demek istiom
Eki Görüntüle 270395
ömür bnm saçlarımın orjinali böleseviom çok saçlarımı
ben sevmiyorum,çünkü benim saçlar permalı gibi.....ee insan kendinde olmayınca bende düz seviyorummm....
Bencede sanki düz daha çok kullanılıyor.............
Aklıma ne geldiBi kere saçlarıma maşa yaptırmıştım eşim evde yabancı biri geziyo gibi git yıka demişti
ay canım benim dikkatet,bu havalara güvenme...balkonda sakın oturma.....
Balkonda oturmuyorumda evde fazla çıplak geziyorum galiba artık giyinmenin zamanı gelmiş
aaaaaa cidden mi enişte düz saç sevio demekbnm ki de bnm saçlarıma ve gözlerime aşık olmuş
Evet düz ve uzun saç sever ama ben kestirdim fazla geliyo bana uzun saç yaşlandım artıkSaç ve göz he Benimkide gözlerime ve gülüşüme Ben de onun bi şeyine aşık oldum ama söylemiycem sana hemen araştırırsın
sen çıplak gezmeye devam et wılyıms sana soracak köşeye sıkıştıracakzorla halvete davet edion adamı davetiye verion adamı
Evet düz ve uzun saç sever ama ben kestirdim fazla geliyo bana uzun saç yaşlandım artıkSaç ve göz he Benimkide gözlerime ve gülüşüme Ben de onun bi şeyine aşık oldum ama söylemiycem sana hemen araştırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?