nasılsın canım..avatarında çok hoşmuş..............
sagol ikizm kendi amatör avatarlarım iştebu gece tatsızm biraz sebepte yok ama öyleym sen nasılsn kuşum
ben msn açamıyorum zaten, nerdesiniz ya bu gece çok canım sıkılıyo
Ben çıkıcam birazdan komut bekliyorum
seninle bi konuşamadm ömür, numereni vermedn bekliyorum ama hala
seninle bi konuşamadm ömür, numereni vermedn bekliyorum ama hala
dizi izliyorum berrinle ahmet karşılaştı
sagol canım iyiki varsınızçok hoşmuş canım.....
takma kafana birşey,rahatol,mutlu olmaya çalış..bak yanındayız...........
tmm tatlm,burdayım cnm bi lavaboya gidip gelcem hemen
sagol canım iyiki varsınızsen tıckermı yaptn ıkızcm, kilo icin sen zaten zayıf hatunsun diyetmi yapıosun?
msn ye gelVeremem ya eşim telefonlarımı karıştırıyo çekiniyorum :26:
msn ye gelVeremem ya eşim telefonlarımı karıştırıyo çekiniyorum :26:
ya çok tatlısın ömür yabu tatsız gecemde tebessüm ettirdn beni, topikte bi kez şansımı denedm burdaki şakaydı tabiki, seni zora sokarmıyım hiç kuşum benim sana ulaşamadıgmz zaman meraktan koymuştm kafaya gelsn alıcm numarasını diye senden hbr alabılelim diye
ya çok tatlısın ömür yabu tatsız gecemde tebessüm ettirdn beni, topikte bi kez şansımı denedm burdaki şakaydı tabiki, seni zora sokarmıyım hiç kuşum benim sana ulaşamadıgmz zaman meraktan koymuştm kafaya gelsn alıcm numarasını diye senden hbr alabılelim diye
msndemisiniz.............
bilmemki ablam bi tuhafm bu gece boşver beni sen nasılsnhoş geldin canım neden havalardanmı canım
bende 58 kiloyum aslında 60 olsam iyi banada 3 senedir aynıym, sana maşallah çok ıstikrarlısın iyi sonuclarda almışsın devam et o zaman canım sakın bırakma
evet canım diyetteyim....şimdilik hedefim 60 sonra57-58 bakalım... 3 kilo gitti gerisini veririm inşaallah.........çok gaza geldim....eski kiloma dönmek istiyorum...
ayyy ömürcüm bnm yaaaaa sen çok tatlısın inan çok seviorum seniSen de tatlısınO kadar vermek isterim ki aslında ama deli bi kocam var:18:
nen ne zaman geldiiin sen skopumSende gelGoncandan izin al
1.65 ablacım....ikizim dert etme kiloyu bu kadar kaç doğum yapmışsın kolaymı boyun kaç canım
gocam yok evde,olsada izin vermez........Sende gelGoncandan izin al
msn de im cnmmm ama buraya yazıorum
bende 58 kiloyum aslında 60 olsam iyi banada 3 senedir aynıym, sana maşallah çok ıstikrarlısın iyi sonuclarda almışsın devam et o zaman canım sakın bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?