Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

sagol canım iyiki varsınız sen tıckermı yaptn ıkızcm, kilo icin sen zaten zayıf hatunsun diyetmi yapıosun?

evet canım diyetteyim....şimdilik hedefim 60 sonra57-58 bakalım... 3 kilo gitti gerisini veririm inşaallah.........çok gaza geldim....eski kiloma dönmek istiyorum...

msn ye gel Veremem ya eşim telefonlarımı karıştırıyoçekiniyorum :26:

ya çok tatlısın ömür ya bu tatsız gecemde tebessüm ettirdn beni, topikte bi kez şansımı denedm burdaki şakaydı tabiki, seni zora sokarmıyım hiç kuşum benim sana ulaşamadıgmz zaman meraktan koymuştm kafaya gelsn alıcm numarasını diye senden hbr alabılelim diye

nermişimmm vermio mu ömür telefonunu

Sen de tatlısın O kadar vermek isterim ki aslında ama deli bi kocam var:18:

hoş geldin canım neden havalardanmı canım
bilmemki ablam bi tuhafm bu gece boşver beni sen nasılsn

evet canım diyetteyim....şimdilik hedefim 60 sonra57-58 bakalım... 3 kilo gitti gerisini veririm inşaallah.........çok gaza geldim....eski kiloma dönmek istiyorum...
bende 58 kiloyum aslında 60 olsam iyi banada 3 senedir aynıym, sana maşallah çok ıstikrarlısın iyi sonuclarda almışsın devam et o zaman canım sakın bırakma

ikizim dert etme kiloyu bu kadar kaç doğum yapmışsın kolaymı boyun kaç canım
1.65 ablacım....
Sende gelGoncandan izin al
gocam yok evde,olsada izin vermez........
msn de im cnmmm ama buraya yazıorum

bende 58 kiloyum aslında 60 olsam iyi banada 3 senedir aynıym, sana maşallah çok ıstikrarlısın iyi sonuclarda almışsın devam et o zaman canım sakın bırakma

aslında bende 57-58le çok hatsız oluyorum..ama ozaman daha spor giyebiliyorum.oyüzden istiyorum..
bende hamile kalana kadar son numara 57-58 dim..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…