Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

canım benim biz burda herşey konuşuyoruz..hep geyik yapmıyoruz..ama ben birazdan çıkacağım..eğer birgün anlatmak istersen dinleriz.......:34:

tabiki anlatırım neden olmasın ben keyiflenelim diye şeyetmiştim sende mi gidiosun iyice yalnız kalıorum desene

merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim ama bugünlerde çok işim var o yüzden nete pek giremiyorum

merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim ama bugünlerde çok işim var o yüzden nete pek giremiyorum
işin bitince gelirsin o zaman cnm :16::16: her zaman beklerim :29::29:
Benimde psikolojim bozuk yiyesim içesim ve nete giresim gelmiyo :(
İş hayatı beni çok geriyo ev hanımı olmalıydım ben:14:
acaba evlennce çalışmasak mı :37: bugün bnmkine diom ki ben evlennce çalışmıcam evde sabah sabah seda sayanı izlicem sen para getirrr ekmek getir diom gülüo :37::37:
iyi akşamlar ömürüm nbr cbm :29::29:

acaba evlennce çalışmasak mı :37: bugün bnmkine diom ki ben evlennce çalışmıcam evde sabah sabah seda sayanı izlicem sen para getirrr ekmek getir diom gülüo :37::37:

Ben kırk kere dedim ama diyoki LeVo bizim evdeki ev hanımı(Ya da erkeği)Kontenjanı doluymuş :)
Birinin evde olması gerekiyosa o ev erkeği olurmuş:19:

Ben kırk kere dedim ama diyoki LeVo bizim evdeki ev hanımı(Ya da erkeği)Kontenjanı doluymuş :)
Birinin evde olması gerekiyosa o ev erkeği olurmuş:19:

ay bnm bitanem hiç öle demio cnm yaaa sen nasıl istersen öle olsun dediii evde oturmak istiosannnn otur aşkım dediiiii erkeğinnn evine bakar merak etme dio :9::9:

ay bnm bitanem hiç öle demio cnm yaaa sen nasıl istersen öle olsun dediii evde oturmak istiosannnn otur aşkım dediiiii erkeğinnn evine bakar merak etme dio :9::9:

Bi de daha diyoki ikimizde evde olamaz mışız birinin çalışması lazımmış:19: Uyuz mudur nedir
Bi sonra tamam olur diyo ama şartı 5 tane çocuğumuz olmasıymış bu resmen tehdit yanii:30:

İyi akşamlarrr hoşgeldinnn
Hoşbuldukkkkkk nasılsın

İyidir canım senden naber

Bi de daha diyoki ikimizde evde olamaz mışız birinin çalışması lazımmış:19: Uyuz mudur nedir
Bi sonra tamam olur diyo ama şartı 5 tane çocuğumuz olmasıymış bu resmen tehdit yanii:30:
5 Tane mi çokmuş ama yaaaa :37::37:
Hoşbuldukkkkkk nasılsın

iyidir cnm napalım sevgili muhabbeti yapıoz:8::8:

ömür cnm yaaa dün gece öle güzeldi kiiii bnm kiii ile msn de süper bi akşam geçirdimmm o kadar romantikti kiiii öle mutluyum ki ömür :69::69:

Hoşbuldukkkkkk nasılsın

LeVoyla ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiym:2:
Zaten iş hayatını pek sevmiyorum bi de şimdi lafları aklıma geliyo nasıl sinirleniyorum:20:
Zaten yeterince stresli bi işim var bugün mesala eksik bir karar vermiş olabilirim 9.000 TL üstüme kalabilir....:14:
Zaten üni de öğrenciyken kredi çekmiştim kyk dan onu ödüyom(O da nerdeyse 9.000 ) şimdi bide bu :14:

5 Tane mi çokmuş ama yaaaa :37::37:

iyidir cnm napalım sevgili muhabbeti yapıoz:8::8:

ömür cnm yaaa dün gece öle güzeldi kiiii bnm kiii ile msn de süper bi akşam geçirdimmm o kadar romantikti kiiii öle mutluyum ki ömür :69::69:

Evlilerde katılabilir mi sevgili muhabbetine:27:

Ne güzel maşallah nazar değmesin size:nazar:

Dün akşam benim misafirim vardı giremedim

LeVoyla ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiym:2:
Zaten iş hayatını pek sevmiyorum bi de şimdi lafları aklıma geliyo nasıl sinirleniyorum:20:
Zaten yeterince stresli bi işim var bugün mesala eksik bir karar vermiş olabilirim 9.000 TL üstüme kalabilir....:14:
Zaten üni de öğrenciyken kredi çekmiştim kyk dan onu ödüyom(O da nerdeyse 9.000 ) şimdi bide bu :14:

Geçmiş olsunnnnn az para da değilmiş:26: Çalışmak mı istemiyosun:26: Ben de keşke çalışsam:31:

Geçmiş olsunnnnn az para da değilmiş:26: Çalışmak mı istemiyosun:26: Ben de keşke çalışsam:31:

Yaa aslında itiraf etmek gerekirse işimi seviyorum ama biraz hassasım çok kafaya takıyorum
işte nişanlımda diyo ki bu yüzden yapmalıymışım bu işi benim yerime umursamaz insanlar yapmamalıymış...
Offf bilmiyorum doğrusu bugünkü olayda kimseyi zarara uğratmadım ama
Hayırlısı artık rabbim bi yola koyar... Daha büyük dert vermesin :(

Yaa aslında itiraf etmek gerekirse işimi seviyorum ama biraz hassasım çok kafaya takıyorum
işte nişanlımda diyo ki bu yüzden yapmalıymışım bu işi benim yerime umursamaz insanlar yapmamalıymış...
Offf bilmiyorum doğrusu bugünkü olayda kimseyi zarara uğratmadım ama
Hayırlısı artık rabbim bi yola koyar... Daha büyük dert vermesin :(

Amin herkesin bi derdi var işte

Back
X