Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ömür ben iç gidemezdim onbeş günde bir ancak görüşürdük o zamanlar tlf da yoktu

biz 5 ay nişanlı kaldık..önce 10 günde,sonraki zamanlar haftada,sonrada 3 günde bir..:1::1:.biz dışarı çıkardık akşam 10 da gelirdik eve..nişanlılığımız çok güzel geçti.:32:.birde 1 saat telefonda konuşurduk hergün....ve hala o günlerimizi unutmuyoruz...çok güzel günlerdi..........:16::16:

Son düzenleme:
ömür ben iç gidemezdim onbeş günde bir ancak görüşürdük o zamanlar tlf da yoktu

LeVo nunda benim de ailem rahatlar aslında:31:
ben zaten kendi kendime o derece tutucuyumki onların rahatlıkları beni uyuz ediyo :20:
LeVo kaldı bi kaç defa mesala
LeVo nun annesi kal diye tutturduda ne munasebet dedim:9:
LeVoyla tatile gitcekmişiz ....Ona da hıh dedim:19::21:
Benim sınırım belli yani insan çok değer veriyosa dokunmaya kıyamaz:17:...
Tabi LeVo da rahat bi şahsiyet olduğundan bir tane sınırları koyacak birine ihtiyaç vardı ben görevi üstlendim:9::9::9:

LeVo nunda benim de ailem rahatlar aslında:31:
ben zaten kendi kendime o derece tutucuyumki onların rahatlıkları beni uyuz ediyo :20:
LeVo kaldı bi kaç defa mesala
LeVo nun annesi kal diye tutturduda ne munasebet dedim:9:
LeVoyla tatile gitcekmişiz ....Ona da hıh dedim:19::21:
Benim sınırım belli yani insan çok değer veriyosa dokunmaya kıyamaz:17:...
Tabi LeVo da rahat bi şahsiyet olduğundan bir tane sınırları koyacak birine ihtiyaç vardı ben görevi üstlendim:9::9::9:

O yüzden de ev tutmuyorum LeVo direk gelir yerleşir çünkü .....:19::18::31:

O yüzden de ev tutmuyorum LeVo direk gelir yerleşir çünkü .....:19::18::31:
yerleşir mi :37:
biz 5 ay nişanlı kaldık..önce 10 günde,sonraki zamanlar haftada,sonrada 3 günde bir..:1::1:.biz dışarı çıkardık akşam 10 da gelirdik eve..nişanlılığımız çok güzel geçti.:32:.birde 1 saat telefonda konuşurduk hergün....ve hala o günlerimizi unutmuyoruz...çok güzel günlerdi..........:16::16:

eminim güzeldir kim sevdiğinin yanında mutlu olmaz ki :16::16:

evet aslında hiç farketmiyor önceden tanımış dahi olsak bile ble lades deniliyor çünki aşk üstün geliyor

julım başlarda sıkıntılı günlerim oldu ama genel olarak mutluydum nişanlıyken yaşamadıklarımızı evliyken yaşadık tutkuyla bağlanmıştık bence böyle olduğunda daha iyi oluyor

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar

cemrecik biraz dayan mutlaka geriye dönüş yapıp gönlünü alacaktır biraz daha dayan o şimdi seni deniyordur

Back
X