Özleme boşver nefret ediyorum erkeklerden
bana da vakit ayırması gerek ama ikizim 1 saat az çalışsın elalemin yanında çalışmıo ki kendi işi
doru demiii cnm yaaa bende balık etliyim hiç bi zaman dal gibi olmadım zaten tmm bakınca şişman değilim ama zayıfta değilim işte yapı meselesi kilo almaya elverişli bi bünyem var yedim mi hemen alıorum o yüzden hep dikkat etmek zorundayımevet julim doğru.............
aman zayıfmışsınnnn ye gitsinnasipse 3 veya 4 yıl bebiş düşünmüyoruz düğün zamanı 51 kiloya düştüm ama şimdi kaçım bilmiyorum
ben seviom ama şimdi çok kızdım ondan nefret ediomÖzleme boşver nefret ediyorum erkeklerden
ben de erkeklerden nefret ediyorum ömür
ay cnm markete gittiğimizde ne görürsek alıyoruz çok büyük alışveriş potansiyelimiz var birde izni devam ediyor oda evde pişirip yiyoruz bugün krep kısır yaptıkben biraz dikkat edeyim bari kendime gidişat kötü blayındada açık büfeydi yedik sürekli hiç acıkmadım o günlerde yemek saati geldi diye yedim hep
doru demiii cnm yaaa bende balık etliyim hiç bi zaman dal gibi olmadım zaten tmm bakınca şişman değilim ama zayıfta değilim işte yapı meselesi kilo almaya elverişli bi bünyem var yedim mi hemen alıorum o yüzden hep dikkat etmek zorundayım
okyanuscum aslında iş kolik değilde ben düğün düğün die başının etini yiyince adam depara kalktı deli gibi para biriktirio
doru demiii cnm yaaa bende balık etliyim hiç bi zaman dal gibi olmadım zaten tmm bakınca şişman değilim ama zayıfta değilim işte yapı meselesi kilo almaya elverişli bi bünyem var yedim mi hemen alıorum o yüzden hep dikkat etmek zorundayım
aman zayıfmışsınnnn ye gitsin
ben seviom ama şimdi çok kızdım ondan nefret ediom
sende m,iiiii bacım hadi sevgilisinden kocasından nefret edenler die kulup kuralım
sende m,iiiii bacım hadi sevgilisinden kocasından nefret edenler die kulup kuralım
sen sus daha taze gelinsin:78:bende katılmam
Ben o kulübün başkan adayı olcam
merhaba kızlar umarım herkes iyidir
hoşgeldin canım,iyilik senden nehaber..........
Katılmasınlar ben başka üye bulurumömür bunlar bizim clube katılmıo
merhaba kızlar umarım herkes iyidir
hoşbuldum canım bende iyiyim tayinimiz çıktı ev toplamayla uğraşıyorum
kolay gelsin canım seneyede bizim tayin var kasımda belli olck inş. kalırız bir yıl daha yeni evlendik tayin çıkarsa kötü olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?