Ankara hukuk en yüksek puanla alıyor ben adalet meslek lisesine gidiyorum onların öğrendiğini biz bu yaşımızda öğreniyoruz ama hukuka geçiş hakkımız yok okul puan vermiyor ancak adalet myo ya puan veriyor:26::26:
ayağım çaydanlığaaaa çarptı cnm düştüm ve bacağım kalçama döküldü
iyi gecelerrrrrrrr:79::79::79::79:
evet cnm puanı çok yüksek malesef türkiye derecesi ile girmişti zaten kuzenimmmm tek ideali idi ilk tercihinde olduuu maşallah
çok geçmiş olsun canım
eheheh umarım bnm kuzenim deee dilediği yerlere gelirr ama o avukat olmayacak cnm hakimlik sınavlarına girecektüm büyük devlet adamları ankara hukuk mezunları oluyor bikeresinde ansiklopedide bakmıştık
çok geçmiş olsun canım
canım birşey sorabilirmiyim hani senin yazının altında bebeğinle ilgili sticker varya onu nasıl yaptın
eheheh umarım bnm kuzenim deee dilediği yerlere gelirr ama o avukat olmayacak cnm hakimlik sınavlarına girecek
sağolasın saracım sende ne var ne yok
canııııııııım benim bebeğim henüz yok ama inşallah olacak tickeri bi arkadaşım yapmıştı bende nasıl yapıldığını bilmiyorum
iyiylik canım ne olsun
slm kızlar nasılsınız bakalım:124:
az önce sen geldn vallaa aklıma bi baktım topiktesin
evet cnm kusura bakma biraz geç yazıom cnm erkek arkadasım msn gelcekte makyaj yaptım saçlarımı düzleştirdimm fln filan hazırlık yani anlayacağınkalbın temiz canım ben hissettim geldim hemengeçmiş olsun cnm simdi okudum çay dökülmüş üzerine
herkese selaaaaam :)
evet cnm kusura bakma biraz geç yazıom cnm erkek arkadasım msn gelcekte makyaj yaptım saçlarımı düzleştirdimm fln filan hazırlık yani anlayacağın
yok cnm önemli değil süslen sen yarine
evet cnm kusura bakma biraz geç yazıom cnm erkek arkadasım msn gelcekte makyaj yaptım saçlarımı düzleştirdimm fln filan hazırlık yani anlayacağın
yok cnm önemli değil süslen sen yarine
o gelene kadar buralardayım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?