herkes nereye gitttiii kuzular
ben sofra kuruyorum canım, eşim gelir az sonra
tmm cnmmmm afiyet olsunben sofra kuruyorum canım, eşim gelir az sonra
ilaç içtim juli ağrım var çok
tmm cnmmmm afiyet olsun
ah cnm yaaaa doktora gitmen gerek senn
Artık doktora gitsen diyorum tatlım ay göz göre göre kız kıvranıyo bak kaç gündür bişey demiyodum tutamadım kendimi beni oraya getirtmeKolundan tutup zorla doktora götürcem
:- allhm merhaba.bi sorunumm varr
Ben bugün dr a gittim zaten spiral taktırdım ondan ağrım var böyle ağrı yapıyo sonra dayanamayıp çıkarttırıyorum
??? :26:
canım sen doktora neden gitmiyorsun
Nasıl yani hep böyle mi olcakmış
Ben bugün dr a gittim zaten spiral taktırdım ondan ağrım var böyle ağrı yapıyo sonra dayanamayıp çıkarttırıyorum
ah cnmmm yaaa doktora söleseydin keşke ağrı yapıo die belki bi ilaç fln verirdi
Dr bi kaç gün sürer dedi ama bekliycem dayanmaya çalışcam birazYoksa hamile kalıyorum
Dr a gittim işte bugün canım dedim ya spiral taktırdım diye
merhaba çok acil soruyorum ..bacaklarımdaki izler için dün ponza taşı sürdüm çok fena sürtmüşümm şimdi kıpkırmızı oldu çok acıyor yara oldu ne yapıcambir de işe yarıyor mu ponza taşı ..sen de yanlışlıkla çok sürtüp yara yaptın mı
Dr bi kaç gün sürer dedi ama bekliycem dayanmaya çalışcam birazYoksa hamile kalıyorum
Olsun canım önemli değil adet oldum bi kaç gündür onun ağrısı varmış demek ki yoksa bi problem yok dedi drHım... anladım
Biraz önce damdan düşer gibi çıkıştığım için kusura bakma ben sen acı çekiyosun diye
afedersin canım evet şimdi gördüm
şaka mısın sen ??? tövbe ya
canım inş. geçer ağrın.. çok geçmiş olsun
bir öneri yok mu dalga geçmekten başka
Hiç bi fikrim yok artı ponza taşı benim bildiğim topukta kullanılmaz mı doğrusu emin değilim hiç gidip ponza taşı almadım şu yaşıma kadar
bir öneri yok mu dalga geçmekten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?