Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

tmm cnmmmm afiyet olsun

ah cnm yaaaa doktora gitmen gerek senn

Artık doktora gitsen diyorum tatlım ay göz göre göre kız kıvranıyo bak kaç gündür bişey demiyodum tutamadım kendimi beni oraya getirtme Kolundan tutup zorla doktora götürcem

Ben bugün dr a gittim zaten spiral taktırdım ondan ağrım var böyle ağrı yapıyo sonra dayanamayıp çıkarttırıyorum

merhaba çok acil soruyorum ..bacaklarımdaki izler için dün ponza taşı sürdüm çok fena sürtmüşümm şimdi kıpkırmızı oldu çok acıyor yara oldu ne yapıcam bir de işe yarıyor mu ponza taşı ..sen de yanlışlıkla çok sürtüp yara yaptın mı

Ben bugün dr a gittim zaten spiral taktırdım ondan ağrım var böyle ağrı yapıyo sonra dayanamayıp çıkarttırıyorum

ah cnmmm yaaa doktora söleseydin keşke ağrı yapıo die belki bi ilaç fln verirdi

Dr a gittim işte bugün canım dedim ya spiral taktırdım diye

afedersin canım evet şimdi gördüm

şaka mısın sen ??? tövbe ya
Dr bi kaç gün sürer dedi ama bekliycem dayanmaya çalışcam birazYoksa hamile kalıyorum

canım inş. geçer ağrın.. çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Hım... anladım
Biraz önce damdan düşer gibi çıkıştığım için kusura bakma ben sen acı çekiyosun diye
Olsun canım önemli değil adet oldum bi kaç gündür onun ağrısı varmış demek ki yoksa bi problem yok dedi dr
afedersin canım evet şimdi gördüm

şaka mısın sen ??? tövbe ya

canım inş. geçer ağrın.. çok geçmiş olsun

Sağol canım

Hiç bi fikrim yok artı ponza taşı benim bildiğim topukta kullanılmaz mı doğrusu emin değilim hiç gidip ponza taşı almadım şu yaşıma kadar

Ben ponza taşı ne onu bile bilmiyorum hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…