Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ömür ben bugün çok kötü oldum tansiyonum düştü bayılıodum nerdeyse cnm yaaa

birden gözlerim karardı dünya dönüo gibi oldu sanki yaaaaaaaa

Geçmiş olsun canım durup dururken mi oldu bi sebebi var mı

Geçmiş olsun canım durup dururken mi oldu bi sebebi var mı

hesap kitap işleri ile çok uğraştım bugün kahvaltı bile yaapamadım doru dürüst öğlende yemedimmm sanırım açlıktaaaa cabası olduuu ömür fenalaştım

geçmiş olsun juliaaacım amma yemek yedim bu akşam zor nefes alıyorum

julım çok geçmiş olsun canım açlık kan şekern düşmüştür canım oda tansiyonu etk,ler

evet ablacım öle oldu galibaaa yaaa ama kendimi çok kötü hissettim erken çıktım bugün işten de

geçmiş olsun juliaaacım amma yemek yedim bu akşam zor nefes alıyorum

sağol cnmmmm olsunnn cnm bazen fazla kaçıo işte

hesap kitap işleri ile çok uğraştım bugün kahvaltı bile yaapamadım doru dürüst öğlende yemedimmm sanırım açlıktaaaa cabası olduuu ömür fenalaştım

Neden yemedin canım ondan olmuştur çalışıyosun yemen lazım bi daha yapmazsın heralde

Neden yemedin canım ondan olmuştur çalışıyosun yemen lazım bi daha yapmazsın heralde

ömür çok yoğundum anladığın gibi değil yaniiii bi daha aaç kalmam emin ol çok kötü bişiymişşşş tansiyon oynaması

ah bu gençler ahhhh yemek yemeyi hep unutuyosunuz aslında çok önemli bi durum lütfen aç kalmamamya çalış yine olur sonra sık sık olur

ah bu gençler ahhhh yemek yemeyi hep unutuyosunuz aslında çok önemli bi durum lütfen aç kalmamamya çalış yine olur sonra sık sık olur

abla her zaman olmuo zaten deee işte işler bazen çok yoğun oluo dediğin gibi unutmuşummmm yemeyi

ömürüm belki kan iğneleri senin iştahını açar çok çok acıkırsın

Kanım 7,5 tan 10 a çıkmış abla bi 5 tane daha iğne olcam eşim pek memnun olmadı bu durumdan bi sürü fırça yedim gelince de devamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…