Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

makaam ben nerdeyse tüm topiklerin ablasıyım canım
Makara Yapıyorsunuz Sanıyordum, Sen Yazıyordun Ablanızım Diye Hatırlıyorum
ben senin bilmemene şaşırdım..diğer topicte sohbetleriniz var....ben biliyorum...
Ama ablam bizimle aynı yaşta sayılır.muhabbetinden yaşı belli olmuyor sende haklısın..........

Sohbetimiz Var Ama Sevgi Hnm, Her Telden Çaldığı İçin Anlaşılmıyor ki
Maşallahı Var

spor yapıyorum kızlar.........

evet sevgiyle hemşeriyiz.........

Sen biliyomusun okudun mu benim topikte benim tv hareketsiliğimden beni algılamadı kapandı ikide biSpor yapamam yorulurum ben yürürken bile yoruluyorum

sen biliyomusun okudun mu benim topikte benim tv hareketsiliğimden beni algılamadı kapandı ikide bispor yapamam yorulurum ben yürürken bile yoruluyorum

yok okumadım...:26kadar hareketsiz oturuyorsun yani...........
Ben yürümeyi çok severim...hoplayıp,zıplamayıda..
Limonlu ılık su içtim başım dönüyor,tansiyonum düştü galiba........:26:

evet canım bayağı inceldim zaten,spor yapmasam bu hızda gitmez...bugün 25.gün 4.700 verdim..........
Hayır canım 44.........
81liyim ben.yani yaş 30..........

sporu bırakma cnmmmm ben sürekli yaparımmm az da olsa mekik çekerimmmm bisiklete binerim fln filannn yaşına gelince genceciksin daha

Noldu juli neden o kadar sert bi mesaj yazdın benim topiğe neden bu kadar tersleme ihtiyacı hissettin anlayamadım bu kadar mı tanıdık birbirimizi şakayı anlayamıycak kaldıramıycak kadar hoşçakal canım kırdıysam özür dilerim

sporu bırakma cnmmmm ben sürekli yaparımmm az da olsa mekik çekerimmmm bisiklete binerim fln filannn yaşına gelince genceciksin daha

bende yapıyorum canım 1 saat yürüyorum...
Asansöre binmiyorum..bugün mesela 60 basamak merdiveni 5 kez inip çıktım..mekik çekiyorum..
Sabahları arada oynuyorum...serdar ortaç 2011 albümüyle..........
Zayıflayınca daha genç hissedeceğim inşaallah.........

yapmayın kızlar,ne güzel sohbet ediyoruz şurda...........

yok be cnmmm neden sert yazcam çıkıom da ondannn i geceler yazdım başım çok kötü çok sarstı beniiiii tansiyonnn

yapmayın kızlar,ne güzel sohbet ediyoruz şurda...........

ben kimseyi kırmadım ikizimmmmm alınganlık yapmam ben alınacak bi mevzu yok bnm gözümde zatennnn gitmek istiosa ben ne yapabilirim ki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…