- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Makara Yapıyorsunuz Sanıyordum, Sen Yazıyordun Ablanızım Diye Hatırlıyorummakaam ben nerdeyse tüm topiklerin ablasıyım canım
ben senin bilmemene şaşırdım..diğer topicte sohbetleriniz var... .ben biliyorum...
Ama ablam bizimle aynı yaşta sayılır.muhabbetinden yaşı belli olmuyor sende haklısın..........
Makara Yapıyorsunuz Sanıyordum, Sen Yazıyordun Ablanızım Diye Hatırlıyorum
Sohbetimiz Var Ama Sevgi Hnm, Her Telden Çaldığı İçin Anlaşılmıyor ki
Maşallahı Var
ama canım benim kilom var vermem lazım...ama üst kısım bayağı eridi... bacaklar,basen biraz kaldı...
makara ile hemşerimisin ikizim
Onlarda sporla gider heraldeama canım benim kilom var vermem lazım...ama üst kısım bayağı eridi... bacaklar,basen biraz kaldı...
bnm ki de çok kızar
bnm kii balık seviyuuu
Onlarda sporla gider heralde
Benimki de balık seviyo
yürüyüş şart cnmmm yaaaaa
spor yapıyorum kızlar.........onlarda sporla gider heralde
makara ile hemşerimisin ikizim
o zaman süperrrr en kısa zaman da isteğin şekli alırsın cnmspor yapıyorum kızlar.........
evet sevgiyle hemşeriyiz.........
spor yapıyorum kızlar.........
evet sevgiyle hemşeriyiz.........
evet canım bayağı inceldim zaten,spor yapmasam bu hızda gitmez..o zaman süperrrr en kısa zaman da isteğin şekli alırsın cnm
81 demi
sen biliyomusun okudun mu benim topikte benim tv hareketsiliğimden beni algılamadı kapandı ikide bispor yapamam yorulurum ben yürürken bile yoruluyorum
evet canım bayağı inceldim zaten,spor yapmasam bu hızda gitmez...bugün 25.gün 4.700 verdim..........
Hayır canım 44.........
81liyim ben.yani yaş 30..........
sporu bırakma cnmmmm ben sürekli yaparımmm az da olsa mekik çekerimmmm bisiklete binerim fln filannn yaşına gelince genceciksin daha
noldu juli neden o kadar sert bi mesaj yazdın benim topiğe neden bu kadar tersleme ihtiyacı hissettin anlayamadım bu kadar mı tanıdık birbirimizi şakayı anlayamıycak kaldıramıycak kadar hoşçakal canım kırdıysam özür dilerim
Noldu juli neden o kadar sert bi mesaj yazdın benim topiğe neden bu kadar tersleme ihtiyacı hissettin anlayamadım bu kadar mı tanıdık birbirimizi şakayı anlayamıycak kaldıramıycak kadar hoşçakal canım kırdıysam özür dilerim
yapmayın kızlar,ne güzel sohbet ediyoruz şurda...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?