Eğer geçmezse yaptır canım:26:
gidiomusun cnm bnm bende napimm tv izliorummmmbende bakıp kaçtm ama işim vardı nbrsınız ben hala ütù yapcem kızlar
merhaba kızlar
julim nasılsın yandım demiştin iyileştinmi biraza canım merak ettim
kan tahlili mi yapmak gerek cnm yaaaa
ne oldu kuşum ya sen yandınmı nasıl nerde vallahi şuan ögrendim çok geçmiş kuzum ya
gidiomusun cnm bnm bende napimm tv izliorummmm
iyiym cnm da şimdide grip oldum bayram üstü yaaa
bi kaç sene önce kan tahlili yaptırmıştım bişi yoktu cnm ama :26::26:kanı düşük insanlar daha çok üşür canım ama kansızlık varsa eğer beraberinde çarpıntı halsizlik iştahsızlıkda olur basit bi kan tahliliyle öğrenirsin canım inşallah böyle bi sorunun çıkmaz ama tahlil sonucuna göre için rahat eder.geçmiş olsun canım.
çok geçmiş olsun canım desene bundan dolayı üşüyosun sen ateşine bak biliyosun yüksek ateştede insan çok üşür çünkü iç vücut ısın düşer ateşin yükselirse ılık banyo yaparsan rahatlarsın.
kanı düşük insanlar daha çok üşür canım ama kansızlık varsa eğer beraberinde çarpıntı halsizlik iştahsızlıkda olur basit bi kan tahliliyle öğrenirsin canım inşallah böyle bi sorunun çıkmaz ama tahlil sonucuna göre için rahat eder.geçmiş olsun canım.
bi kaç sene önce kan tahlili yaptırmıştım bişi yoktu cnm ama :26::26:
dün ateşim vardı ama şükür bu gece yok saracım
ay yanıktan çok korkarım canım ya çok geçmiş olsunevet cnm yaaa kocaaa çaydanlık dökülmüştü üstüme ama çabuk atlattım şimdide grip oldum nermin yaaaa
İşte bunların hepsi ben de var
ah cnm bnm yaaaaaİşte bunların hepsi ben de var
amin cnm hepimizeinşallahda olmaz canım Allah sağlık versin
sevindim canım
geçmiş olsun canım senin geçen günde tansiyonunun yükselmişti dimi dikkat et canım kendine [/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?