Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

anladım cnm ama karatay çok zor bi diyey çok kalıplııııı yaniiiii beni kasıo bu kadar kalıp yaaaa ama gene deee özendimmm sana uycam işte banane

canım aslında çok kolay hiç açıkmıyorum..sen az mı yedin yosa..mesela sabah 4 kaşık menemen yazmıştın..1 tabak yeseydinya...yanında,peynir,zeytin falan.acıkmazdın..

canım aslında çok kolay hiç açıkmıyorum..sen az mı yedin yosa..mesela sabah 4 kaşık menemen yazmıştın..1 tabak yeseydinya...yanında,peynir,zeytin falan.acıkmazdın..
galiba ben az yiyorum cnm yaaaaaaa 12 de midem kazınmaya başlıooo çünküüü
Ne bakıp kaçıyosun benim oraya ben yine gelip bi dil çıkarıyorum

ömür bu gece hem odamı topluom hem buraya yazıommm ondn cnm senn topiğe gelemedim ama okuom cnmmm neler kaynatıonuz die

galiba ben az yiyorum cnm yaaaaaaa 12 de midem kazınmaya başlıooo çünküüü

ömür bu gece hem odamı topluom hem buraya yazıommm ondn cnm senn topiğe gelemedim ama okuom cnmmm neler kaynatıonuz die

sabah kahvaltıya uysan acıkmazsın canım..
İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytinBir avuç içi kadar beyaz peynir,4-5 adet gün kurusu kayısıŞekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayıBir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)sütte içebiliyorsun canım..

tmm ikizim araştırıomm zatennn bende şuan karatayla haftada kaç kg veriosun

ömür bu bayram ben limiti baya zorladımmm ve baya bi alışveriş yaptımmm cnm yerleştiriorummm :13::13:

ay hadi inş bendeeee veririm cnm yaaaa

neler aldın..kız diyet yapıyon çokta birşey almasaydın..sonra gelmez..bak benim kıyafetlerim artık bana glmiyor.1-2 parça aldım..gerisini 4 kilodan sonra alacağım..

Yaaaaaa neler aldın
3 pantolon 1 gömlek , 2 tunik , 2 elbise , 2 çizme , 3 tane çanta
neler aldın..kız diyet yapıyon çokta birşey almasaydın..sonra gelmez..bak benim kıyafetlerim artık bana glmiyor.1-2 parça aldım..gerisini 4 kilodan sonra alacağım..

cnm bnm verilecek çok fazla kg yok ya çok farkedemiki :26::26:

3 pantolon 1 gömlek , 2 tunik , 2 elbise , 2 çizme , 3 tane çanta

cnm bnm verilecek çok fazla kg yok ya çok farkedemiki :26::26:

canım 52-54 falan dedin ya ondan dedim.ben 5 kiloyla bayağı verdim....pantolonlarım katiyen olmuyor...elbiselerimin içine düştüm..

canım 52-54 falan dedin ya ondan dedim.ben 5 kiloyla bayağı verdim....pantolonlarım katiyen olmuyor...elbiselerimin içine düştüm..

ne güzel cnm yaaa keşke zayıflim ben daraltırım bellerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…