Şu anda 14 daha da iner biraz hastaneye gitmekten kurtuldum
ömür çok gençsin cnm daha bunun bi çaresine bak böle çıkıp düşmesi iii değil tansiyonun
14 iyidir canım aman diyim dikkat et ilaçlarını düzenli iç kardelenim bu gece olmasada yarın bi hastaneye git böyle yükselmesi normal değil tatlım menim
biliorum ama buna senn karar vermen gerek ömürcümmm sen ne yapmak istersen biz senn yanındayızzz üzüldüğün her dakikaaa seni saatlerce dinleriz cnmPeki bunun için napmam gerektiğini biliyosun dimi
14 iyidir canım aman diyim dikkat et ilaçlarını düzenli iç kardelenim bu gece olmasada yarın bi hastaneye git böyle yükselmesi normal değil tatlım menim
biliorum ama buna senn karar vermen gerek ömürcümmm sen ne yapmak istersen biz senn yanındayızzz üzüldüğün her dakikaaa seni saatlerce dinleriz cnm
İşte buna kararda veremiyorum zor geliyo her şeyi silip atmak
Sinirsel canım ya yüksek tansiyonum var normaldir yani
abla seninkiler ne güzel erkenden uyuyorlarçok şükür uyudular............
neden tatlım
abla seninkiler ne güzel erkenden uyuyorlar
Evet delirir :18::18:zaten sen karar versen o ne der acaba ömür sessiz kalmaz bence delirir:18::18:
kıyamam ya canım menim boşver sinirlenme sende diyecem ama biliyorum bazı şeyler insanın elinde değil ama sağlıktanda önemli hiç bişey yok
böyle diyorumya kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş bende herşeyi kafasına takıp sinir olan sonrada bunu hastalık olarak çekerim malesef
İşte buna kararda veremiyorum zor geliyo her şeyi silip atmak
Daha yeni çıkmış geliyo benimki
Daha yeni çıkmış geliyo benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?