selam kk şekerleriii nasılsınız bakemmm :)
ben hiç deiim dişim iltihap yaptı( çok ağrım var yanağım gözüm şişşşşş
evet cnm salonda düşünüorum
Tamam o zaman şık bi tuvalet iyi gider
Hiç böyle yapmazdı , beni düşünmüyor mmu acaba hiç :S
pudraaa , şeftali , lacivwrt , kırmızı renklerinden birini düşünüorum sence nasıl ömür
ah cnmmm yaaa evlerinde tel yoksaaa acaba olabilir mi :26::26:Ailesi ondan önce gitmişti onlarında çekmiyordu ulaşamıyordu o da , orada amcasının evinde kalıyorlardı. İstese evden aramazmıydı :S bir sorunumuz yoktu ki . Beni düşünmemesine kızıyorum
olur demi ömürŞeftali çok hoş olur
tşk.ederim sağolsun canımgeçmiş olsun canım..........
tmm cnmmm
aaaaaaaaa çok ağrı yapar o cnmmm yaaaaa
neden hayırdır :26::26:
sağol ablacım ilaca bugün başladım 5 dişçinin elinden geçtiğim için hangisine gidiceğime karar veremedim :)) en sonunda bayramdada olay ulaşabileceğim bir dişçi bulayım dedim eşimin dayısının kızı geldi aklıma :)) telefonla ilaç verdi 7 gün kullanıcam sonra kanal tedavisi yapıcak bayramdada görüşürüz bakarım dedi :)) hayırlısı artıkkkkkkselam canım geçmiş olsun aman dikkat et ilaç aldınmı
ooo ömürrrrr ablamm naber yaaaTamam o zaman şık bi tuvalet iyi gider
tşk.ederim sağolsun canım
evet sorma canım yaa((
sağol ablacım ilaca bugün başladım 5 dişçinin elinden geçtiğim için hangisine gidiceğime karar veremedim :)) en sonunda bayramdada olay ulaşabileceğim bir dişçi bulayım dedim eşimin dayısının kızı geldi aklıma :)) telefonla ilaç verdi 7 gün kullanıcam sonra kanal tedavisi yapıcak bayramdada görüşürüz bakarım dedi :)) hayırlısı artıkkkkkk
ooo ömürrrrr ablamm naber yaaa
öle düşünüorum cnm hele o zaman bi gelsin de aşkımıda alır yanıma giderim
nereye gitmeye çalışıosunn
allah allahhhhJulia ailesi yokken beraberdik babası 2 kere aramıştı ev numarasından. 1 senedir beraberiz hiç böyle sorumsuzluğunu görmemiştim. Korkuyorum bir yandanda bişey olmuştur diye.
hemde nasılll ama napalım nişanlık giymicem m,iiiii :26::26:inşallah canımcımee tabi eniştenin fikirlerıde önemlı kızmasın sonra kıskançmıdır julım?
Ay gülemiyorum da sesli sesliArkadaş mesaj sayısını artırmaya çalışıyo
kızz julia gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun.... mu acabaa???
ne nişanı kıssss
hadi allah tamamınııı erdirsin kısss :)) damat beyy niriliii sen karadenizlimiydin ?hacı baharda nişanım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?