Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Ailesi ondan önce gitmişti onlarında çekmiyordu ulaşamıyordu o da , orada amcasının evinde kalıyorlardı. İstese evden aramazmıydı :S bir sorunumuz yoktu ki . Beni düşünmemesine kızıyorum

geçmiş olsun canım..........
tşk.ederim sağolsun canım

tmm cnmmm

aaaaaaaaa çok ağrı yapar o cnmmm yaaaaa

neden hayırdır :26::26:

evet sorma canım yaa((

selam canım geçmiş olsun aman dikkat et ilaç aldınmı
sağol ablacım ilaca bugün başladım 5 dişçinin elinden geçtiğim için hangisine gidiceğime karar veremedim :)) en sonunda bayramdada olay ulaşabileceğim bir dişçi bulayım dedim eşimin dayısının kızı geldi aklıma :)) telefonla ilaç verdi 7 gün kullanıcam sonra kanal tedavisi yapıcak bayramdada görüşürüz bakarım dedi :)) hayırlısı artıkkkkkk

Tamam o zaman şık bi tuvalet iyi gider
ooo ömürrrrr ablamm naber yaaa

İyi yavrum senden naber

Julia ailesi yokken beraberdik babası 2 kere aramıştı ev numarasından. 1 senedir beraberiz hiç böyle sorumsuzluğunu görmemiştim. Korkuyorum bir yandanda bişey olmuştur diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Julia ailesi yokken beraberdik babası 2 kere aramıştı ev numarasından. 1 senedir beraberiz hiç böyle sorumsuzluğunu görmemiştim. Korkuyorum bir yandanda bişey olmuştur diye.
allah allahhhh
inşallah canımcım ee tabi eniştenin fikirlerıde önemlı kızmasın sonra kıskançmıdır julım?
hemde nasılll ama napalım nişanlık giymicem m,iiiii :26::26:
Ay gülemiyorum da sesli sesli Arkadaş mesaj sayısını artırmaya çalışıyo

şaka gibi ömür

of of ağlıyorum hep. boşa evham belkide . İnşallah bişeyi yoktur da aramıyordur. Ama bir arasın bu sorumsuzluğunu ödeteceğim ona.

kızz julia gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun.... mu acabaa???
ne nişanı kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…