istiosan sor
kızılcak şeylere kızmıoooo kimyası bozuk bu vilinin
julia kıs sana bi kaç model seçtim bak hele beyencenmi
hadi acıdım kızlar sizde bakın :))
Eki Görüntüle 284921 Eki Görüntüle 284922 Eki Görüntüle 284923 Eki Görüntüle 284924 Eki Görüntüle 284925 Eki Görüntüle 284926 Eki Görüntüle 284927 Eki Görüntüle 284928
ah kuzum benim, sende evlenince artık sevaba girersın napalım
bende göremedm ya pcden girmem lazm msnye
halvetten ileri geliyuda
hiç işimiz ı dimi senin hiç olmaz zaten, kupa sevincini kocenlen paylaş hemen kutlarsınız kupayı
iyi geceler tatlım
ben bi dükkana inicem ama 1 saate çıkcam eveyarın çalışmıyorum canım
evlennce evetah kuzum benim, sende evlenince artık sevaba girersın napalım
Soruyorum ne tacı
ben bi dükkana inicem ama 1 saate çıkcam eve
evlennce evet
halvet kraliçesiii
julia kıs sana bi kaç model seçtim bak hele beyencenmi
hadi acıdım kızlar sizde bakın :))
Eki Görüntüle 284921 Eki Görüntüle 284922 Eki Görüntüle 284923 Eki Görüntüle 284924 Eki Görüntüle 284925 Eki Görüntüle 284926 Eki Görüntüle 284927 Eki Görüntüle 284928
tak anacımGururla takayım tacımı
2. Siyaha bittim ya bebekim süper, bunun pudra pembesi ve zümrüt yeşili dehşet olur valla
tak anacım
ben esmerim zümrüt yeşili de gider bana demi saçlarımda siyah gibi koyu :26::26:
işte bakalım cnm bişiler yapcaz ama bu modelin yer yeri dekolte neresini kapatayım bacımvalla julia cımmm sende dekolteleri kapattırırsın :) öyle olur ancak :)
Evet yeşilde güzel olur düşünebilirsin
nasıl ama 2.siyah julim, zümrüt yeşili bu elbisede ve senin esmer teninde nasıl hoş durur bi hayal et müthiş bencetak anacım
ben esmerim zümrüt yeşili de gider bana demi saçlarımda siyah gibi koyu :26::26:
işte bakalım cnm bişiler yapcaz ama bu modelin yer yeri dekolte neresini kapatayım bacım
düşüncem ömür bak mune gelmiş şikayetiniiii gördü sanırım cnm
işte bakalım cnm bişiler yapcaz ama bu modelin yer yeri dekolte neresini kapatayım bacım
düşüncem ömür bak mune gelmiş şikayetiniiii gördü sanırım cnm
nasıl ama 2.siyah julim, zümrüt yeşili bu elbisede ve senin esmer teninde nasıl hoş durur bi hayal et müthiş bencetak anacım
ne bilim muneyi görünceYok ya blöf yapmıştım şikayet etmedim
amannnn bacımmm bencee senin nişanlının gözlerini kapatalım :)) o gün hiç açmasın :) sende rahat rahat takıllll
ettim bile nermincimmmm offffff istiorum ben :84::84::84:nasıl ama 2.siyah julim, zümrüt yeşili bu elbisede ve senin esmer teninde nasıl hoş durur bi hayal et müthiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?