Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ablacımmm senn de bayramın mübarek olsun ellerinden öperimm

iyi yapmışsın ömürcüm keşke kalsaydın annende eşinde yokmuş dönüşte alırdı seni

Çok geç gelcek canım 2 gibi uyurum ben o zamana kadar kalamazdım

selam bayanlar yine ben bütün gün aradım sizi göremedim
bayram bugünnn cnm ne işimiz olcak nette gündüz
Konuşmayınca hiç içimden gelmiyor eğlenmek. Bu bayram anlamsız fazlasıyla.
ah cnm bnm yaaaa kıyamam ben sana barışırsınız merak etme
Çok geç gelcek canım 2 gibi uyurum ben o zamana kadar kalamazdım

anladımmm cnnmmm izin vermezmiydiii annende kalmaya

Canım sabah 9 da aradı beni aslında aramaz sanıyordum da kin tutmuyor o pek. Ama olmadığı için ve konuşamadığımızdan tuhaf hissediyorum kendimi.

Zaten annem çok yakın oturuyo bana kalmama izin vermez annen gelsin der:18:

ilginçç ben bu yüzden çok kavga ederdim eşimleee annem sonuçtaa bnm ama yaaa neden kalamayayım kiii ailemin bana ne gibi bir zararı olabilir

Canım sabah 9 da aradı beni aslında aramaz sanıyordum da kin tutmuyor o pek. Ama olmadığı için ve konuşamadığımızdan tuhaf hissediyorum kendimi.

üzme kendiniii cnm yaaa gelince herşey düzelir biz erkek arrkadaşımla hep uzağız birimiz karadenizde birimiz marmaradaa biz napalımmm

ilginçç ben bu yüzden çok kavga ederdim eşimleee annem sonuçtaa bnm ama yaaa neden kalamayayım kiii ailemin bana ne gibi bir zararı olabilir

Ne bileyim :26:mesela şehir dışında olduğu zaman eğer kalacaksa annen gelsin diyo ya da yengesi geliyo ama hiç annene git demedi:26:

kızlar ben bugün sıkıntıdan öldüm burada hiç tanıdık yok evde oturduk
ay o da zor be ablam yarın babaannemin misafirleri hiç bitmez şimdiiii daha biri kalkmadan biri geliooo yaaaa
Ne bileyim :26:mesela şehir dışında olduğu zaman eğer kalacaksa annen gelsin diyo ya da yengesi geliyo ama hiç annene git demedi:26:
allah allahhh ne bilimmm ilginç geldi bana allahtan yakınmış annen cnmmm
ne güzel canım

ben 5 gün evdeyim

olsun cnm sağlık olsun

ay o da zor be ablam yarın babaannemin misafirleri hiç bitmez şimdiiii daha biri kalkmadan biri geliooo yaaaa

allah allahhh ne bilimmm ilginç geldi bana allahtan yakınmış annen cnmmm

olsun cnm sağlık olsun

Çok yakın canım iki sokak ileride oturuyo Gündüz gidiyorumda kalma olunca izin vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…