Benim içinde berbat sıkıcı
ablacımmm senn de bayramın mübarek olsun ellerinden öperimm
iyi yapmışsın ömürcüm keşke kalsaydın annende eşinde yokmuş dönüşte alırdı seni
bayram bugünnn cnm ne işimiz olcak nette gündüzselam bayanlar yine ben bütün gün aradım sizi göremedim
ah cnm bnm yaaaa kıyamam ben sana barışırsınız merak etmeKonuşmayınca hiç içimden gelmiyor eğlenmek. Bu bayram anlamsız fazlasıyla.
Çok geç gelcek canım 2 gibi uyurum ben o zamana kadar kalamazdım
bayram bugünnn cnm ne işimiz olcak nette gündüz
ah cnm bnm yaaaa kıyamam ben sana barışırsınız merak etme
anladımmm cnnmmm izin vermezmiydiii annende kalmaya
bayram bugünnn cnm ne işimiz olcak nette gündüz
ah cnm bnm yaaaa kıyamam ben sana barışırsınız merak etme
anladımmm cnnmmm izin vermezmiydiii annende kalmaya
Yok izin vermez
ayyy cidden miii cnm annende kalmana da mı izin yokkk çok üzücü ama bu durum yaaa
ben bu yıl biyere gidemedim büyün gün netin başındaydım
Zaten annem çok yakın oturuyo bana kalmama izin vermez annen gelsin der:18:
Canım sabah 9 da aradı beni aslında aramaz sanıyordum da kin tutmuyor o pek. Ama olmadığı için ve konuşamadığımızdan tuhaf hissediyorum kendimi.
ilginçç ben bu yüzden çok kavga ederdim eşimleee annem sonuçtaa bnm ama yaaa neden kalamayayım kiii ailemin bana ne gibi bir zararı olabilir
ben yarın belkiiii şehir dışına gidebilirim ama kesin değil dahaaa karar veremedik ailece daha
ay o da zor be ablam yarın babaannemin misafirleri hiç bitmez şimdiiii daha biri kalkmadan biri geliooo yaaaakızlar ben bugün sıkıntıdan öldüm burada hiç tanıdık yok evde oturduk
allah allahhh ne bilimmm ilginç geldi bana allahtan yakınmış annen cnmmmNe bileyim :26:mesela şehir dışında olduğu zaman eğer kalacaksa annen gelsin diyo ya da yengesi geliyo ama hiç annene git demedi:26:
ne güzel canım
ben 5 gün evdeyim
ay o da zor be ablam yarın babaannemin misafirleri hiç bitmez şimdiiii daha biri kalkmadan biri geliooo yaaaa
allah allahhh ne bilimmm ilginç geldi bana allahtan yakınmış annen cnmmm
olsun cnm sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?