Yok Ben Almayayım TV İzlemesini Sevmem..
Bayıyor Beni..
Çok heyecanlı
Ağlama beeeee belki iyi insanlardır sorun olmaz
yani iyi insanlar gibi ilgililer abisinn eşleri ile aram çok iyi ama gene de aynı evde olamadan bilemem ki ömür
Bilemezsin tabi seninkini bile bilemezsin aynı evde yaşamayıncainan o kadar değişik huylarına şahit oluyosun ki eşinin sonradan
Bilemezsin tabi seninkini bile bilemezsin aynı evde yaşamayıncainan o kadar değişik huylarına şahit oluyosun ki eşinin sonradan
daha şimdiden beni zaman zaman çok üzüoooo ama güzel olan huyları onları görmemi engelliioooo güzel yanları daha ağır basıo ömür
Dimi Dimiii
Hep Öyle Derlerdi Bana da..
Şimdilik Aksi Bir Huya Denk Gelmedim..
Gelmemei de Temenni Ediyorum
umarım gelmez cnmmmDimi Dimiii
Hep Öyle Derlerdi Bana da..
Şimdilik Aksi Bir Huya Denk Gelmedim..
Gelmemei de Temenni Ediyorum
ömür bnm ondan vazgeçemeyeceğimi öle iy bilio kiii ve bu zaafımı öle iyi kullanıkiiiHep öyle zaten aynılar işte üzmeden duramıyolar
umarım gelmez cnmmm
ömür bnm ondan vazgeçemeyeceğimi öle iy bilio kiii ve bu zaafımı öle iyi kullanıkiii
bi gün deliiii anıma denk gelcek dönmemek üzere çekip gitcem haberi yok kimse vazgeçilmez değildir
Bütün erkekler aynı mı:26:Ben benimkini boşanmakla tehdit ediyorum da sen beni bırakamazsın diyo:26:Ne sanıyolar ki kendilerini
diorum yaaa ömür neyine güvenio da böle yapıooo bilmiorummm ama inadım da inattır bunuda bilioooo bittiii mi bbiter dönmem içimdeki aşk bi kelimesi ile bi anda bitebilirrrr bunu ypmasın die hep dua ediorummm ters bi anıma denk gelcek die çok korkuorummm ama bazen mideme vuruooo ağrı
Ne yaptığını bilmediğim için canım bi şey diyemiycem çok mu üzüyo seni:26: Yani olmuyosa çok zorlamanın da anlamı yok aşk bi yere kadar ya bak tecrübe konuşuyo
yok maşallah şimdi bi,şiy yaptığı yok cnmmm öncedendi bi kaç aydır maşallahımız var
Ne kadarlık evlisin? İnşallah daha yeni huylar çıkarmaz
Çaylağım Ben Daha..
1 Sene
Acele etme o zaman daha çıkabilir
Acele etme o zaman daha çıkabilir
Taze gelinnn dahaaa kızımız
ömürrr felaket tellalı gibisin bacımmm ama acı gerçekler demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?