Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

yani iyi insanlar gibi ilgililer abisinn eşleri ile aram çok iyi ama gene de aynı evde olamadan bilemem ki ömür

Bilemezsin tabi seninkini bile bilemezsin aynı evde yaşamayıncainan o kadar değişik huylarına şahit oluyosun ki eşinin sonradan

Bilemezsin tabi seninkini bile bilemezsin aynı evde yaşamayıncainan o kadar değişik huylarına şahit oluyosun ki eşinin sonradan

daha şimdiden beni zaman zaman çok üzüoooo ama güzel olan huyları onları görmemi engelliioooo güzel yanları daha ağır basıo ömür

Dimi Dimiii
Hep Öyle Derlerdi Bana da..
Şimdilik Aksi Bir Huya Denk Gelmedim..
Gelmemei de Temenni Ediyorum

Dimi Dimiii
Hep Öyle Derlerdi Bana da..
Şimdilik Aksi Bir Huya Denk Gelmedim..
Gelmemei de Temenni Ediyorum
umarım gelmez cnmmm
Hep öyle zaten aynılar işte üzmeden duramıyolar
ömür bnm ondan vazgeçemeyeceğimi öle iy bilio kiii ve bu zaafımı öle iyi kullanıkiii

bi gün deliiii anıma denk gelcek dönmemek üzere çekip gitcem haberi yok kimse vazgeçilmez değildir

Bütün erkekler aynı mı:26:Ben benimkini boşanmakla tehdit ediyorum da sen beni bırakamazsın diyo:26:Ne sanıyolar ki kendilerini

Bütün erkekler aynı mı:26:Ben benimkini boşanmakla tehdit ediyorum da sen beni bırakamazsın diyo:26:Ne sanıyolar ki kendilerini

diorum yaaa ömür neyine güvenio da böle yapıooo bilmiorummm ama inadım da inattır bunuda bilioooo bittiii mi bbiter dönmem içimdeki aşk bi kelimesi ile bi anda bitebilirrrr bunu ypmasın die hep dua ediorummm ters bi anıma denk gelcek die çok korkuorummm ama bazen mideme vuruooo ağrı

Ne yaptığını bilmediğim için canım bi şey diyemiycem çok mu üzüyo seni:26: Yani olmuyosa çok zorlamanın da anlamı yok aşk bi yere kadar ya bak tecrübe konuşuyo

Ne yaptığını bilmediğim için canım bi şey diyemiycem çok mu üzüyo seni:26: Yani olmuyosa çok zorlamanın da anlamı yok aşk bi yere kadar ya bak tecrübe konuşuyo

yok maşallah şimdi bi,şiy yaptığı yok cnmmm öncedendi bi kaç aydır maşallahımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…