ömürcüm iyi düşün dünmü başka bir yol bulsaydın
Biraz kırar döker işte
Eşim geldi ben çıkıyorum görüşürüz iyi geceler
Ayın 19 unda arkadaşımda günümüz var canım eğer göndermezse de izin vermezse de gidicem kafama koydum inceldiği yerden kopsun
julım hadi anlat bakalım neler yapıyosun nişan yakınmı aran nasıl oldu
selam nermincim nasılsın
belki böylesi daha iyi bekle bakalım hayırlısı olsunablacımm iyi aramız ama şu sıralar nişan muhabbetiniii hiç açmıorummm çok üzülüorum beni üzdüğü zamanlar aklıma geldikçe
julım hadi anlat bakalım neler yapıyosun nişan yakınmı aran nasıl oldu
bu adamlar hep mi böle yaaa ister segili ister kocaaa hepsi üzmeye meğilllipek iyi sayılmam kuzum,kocama kızdm bıraz gerginim, neşem yok öyle işte sen nasılsın nasıl geçiyo bayram?
bilmiorum ablacım hiç bişi düşünmez oldummm bu sıralar kafaya takınca hasstaaa oluorum mideme vuruobelki böylesi daha iyi bekle bakalım hayırlısı olsun
bu adamlar hep mi böle yaaa ister segili ister kocaaa hepsi üzmeye meğillli
bilmiorum ablacım hiç bişi düşünmez oldummm bu sıralar kafaya takınca hasstaaa oluorum mideme vuruo
tmzklp üyeliğini iptal etmiş sanırım nermin neden acaba :26::26:
aynen cnm yaaaaaadna larında bencillik var erkeklerin kuşum, napıcn degişmeyince degişmiyor
normal tabi canım ama korktu o eşi falan görür diye yeni hesap açtı benimde adım çıkıyo bende düşündüm ama vazgeçtm yeni hesaptan :26:aynen cnm yaaa
ee normal değil mi arama motorunda çıkması cnm
normal tabi canım ama korktu o eşi falan görür diye yeni hesap açtı benimde adım çıkıyo bende düşündüm ama vazgeçtm yeni hesaptan :26:
aynen cnm yaaa
ee normal değil mi arama motorunda çıkması cnm
adın derken nickinden bahsediosun demi cnm
her telden geyik varmış burda bide ben deneyim dedim nasılsınız..boş yer varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?