Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Nick mi değiştirdin sen de :26:

Evet nermin biliyodu çok tedirgin oldu o hemen yeni üyelik aldı

ewet canım ..ama ben yine çoook tedirginim yeni üyelik için başvurdum alayım bu üyeliğin iptal olması içinde uğraşıcam ...julia biliyo benim eski nikimi...

ömür ismini didkledim biraz bak

ÖMÜR Türkiye'de en çok kullanılan 395. isim (... 393. lütfi, 394. niyazi, 395. ömür, 396. kürşat, 397. sefa, ...). Ülkemizde yaklaşık her 1,732 kişiden birinin adı ÖMÜR ve ismin yaygınlık oranı binde 0.58.
ÖMÜR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 09-11-2011 23:01 itibariyle yaklaşık 43,602 kişinin isminin ÖMÜR olduğu ve ÖMÜR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 689 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
ÖMÜR isminin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranını hesaplarken bu isme elimizdeki Amerikan veritabanındaki 702,203 kişi arasında hiç rastlayamadık. Bu nedenle ismin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranın bir milyonda 1.4'ten dahi az olduğunu ve Amerikada toplam 400'den az sayıda ÖMÜR yaşadığını tahmin ediyoruz.

Bana da söylesene özelden Tanıyomuyum seni
tanıyacağını pek sanmıyorum...

sanırsam tanımazsınn ömür ama bi söles,n saksı belkide tanırsın
sanmam tanımaz..

Benimki bi kere var ya juli elimden pc yi bi çekti kk sayfası açıktı :18:

79 luyum 17 yaşında nişanlandım 19 da evlendim kim kovalıyosa

valla benimki görücü usulü oldu ne kovaladılar nede ben kaçtımm..

soraaa ne oldu cnm

Eşimin böyle ani hareketleri vardır onun için bana yakın oturdumu sayfayı kapatıyorum genelde o günden sonra:18: Bi şey olmadı aldı eline kk nın sayfasını kapattı:18:Ama ondan sonra benim nickimle bi kaç kere girilmeye çalışılmış şifreyi bulamamış tabi:26: Bana kk dan mesaj geldi 5 kez üst üste yanlış şifre girdiniz diye:26:

Son düzenleme:

ömür nickini bilio demek

tanıyacağını pek sanmıyorum...

sanmam tanımaz..

valla benimki görücü usulü oldu ne kovaladılar nede ben kaçtımm..

Evet tanımıyorum:26: Bu nickin daha iyi öteki ismin sanırım

Valla biz aşık olduk birbirimize eşimin okulu olmasa daha önce evlenirdik

Öyle

Kuzucuk Önce Bu Üyeliği İptal Ettiriyorsun..
Sonra Yenisi..

Şimdi Başvuru Yapman Bir Şey Değiştirmez
ayy iptal ettirebilsem bi dakika durmicamda olmuyo...sahi biliyosan yardımcı olurmusun bana...

bu arada niye yenisi olmuyomuş bakiiimmm..

ömür nickini bilio demek
o daha kötü...
nikini google a yazarsa direk yorumları çıkar benim öyle oldu meselaa...
ziyaretçi olarak bütün yorumlarını okuyabilir......
Evet tanımıyorum:26: Bu nickin daha iyi öteki ismin sanırım

Valla biz aşık olduk birbirimize eşimin okulu olmasa daha önce evlenirdik

ömür kanıtlayamıo ama ondan sölememiştir bilmeden nasıl 5 kere girilcek ki

Benimki var ya bilipte susayım demez ilk fırsatta bilgisayarı kafamda parçalardı heralde öyle böyle değil çok dedikodusu yapılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…