ama çok gevşediler.bakalım tekrar nasıl adapte olacaklar....
diyet nasıl gidiyor juli..ben 3 gündür bozdum....herkes çok zayıflamışın diyor..hatta yeni tanıştıklarım 25 yaşında sandılar beni. .dün kızlarla biryere gittik..adamın biri kızlara ablanızın yanında durun diyor (bana diyor ablanız)
pazar devam edeceğim...:44:
ama çok gevşediler.bakalım tekrar nasıl adapte olacaklar....
diyet nasıl gidiyor juli..ben 3 gündür bozdum....herkes çok zayıflamışın diyor..hatta yeni tanıştıklarım 25 yaşında sandılar beni. .dün kızlarla biryere gittik..adamın biri kızlara ablanızın yanında durun diyor (bana diyor ablanız)
pazar devam edeceğim...:44:
Sabah bi posta dizi çektimO yordu galiba
ya sen bilirsin canım...ben devam edeceğim...sonra belki teyzeleri falan olurum kızlarınbende 1.5 kg verdim ama karatayı bıraktım ben zor geldi bana
Ablanız
sabah sabah mı be karga şeyini yemeden ay ben evlennce bnmmki de sabah sabah dizi ister mi be döner totomu yatarım vallaaa sabah sabah şey mi olur hiç
sabah sabah mı be karga şeyini yemeden ay ben evlennce bnmmki de sabah sabah dizi ister mi be döner totomu yatarım vallaaa sabah sabah şey mi olur hiç
ya sen bilirsin canım...ben devam edeceğim...sonra belki teyzeleri falan olurum kızların
evet öyle dedi çok hoşuma gitti..kızlar yüzüme bakıyorlar...
senn kini topik olarak allaha havale edioruzKızım benimkinde saat kavramı yok ne zaman isterse
ya sen bilirsin canım...ben devam edeceğim...sonra belki teyzeleri falan olurum kızların
tirbiyeli tirbiyesiz
ben geldiğiiim
senn kini topik olarak allaha havale edioruz
ama çok zor ömür yaaaaaa
senn kini topik olarak allaha havale edioruz
ama çok zor ömür yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?