Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

aa ayaklarını sıcak tut belki iyi gelir..sıcak su torbası falan koy canım..nane limon falan içsen...:26:
annem nane limon yapıooo cnmm
Hadi ya Neden:26:
bilmem dokunamıorum
ben kedidende,köpektende korkmam..ama kedilere özel bir ilgim yok..
ben korkarım :18::18:
Hayvanları çok severim

bende seviyorum ama elleyemiorum

Maymunlara çubuk kraker götürüyoduk biz de insanın elinden alıp yiyolar çok tatlılarBi de verelim diye bağırıyolar ellerini uzatıyolar

evet benim kızlar birkeresinde ellerindeki jelibonu uzattı.bayağı bir yukardan geldi aldı bitince,parmağını parmaklıktan uzatmış ver işareti yaptı beni kızlar yıkıldılar...

evet benim kızlar birkeresinde ellerindeki jelibonu uzattı.bayağı bir yukardan geldi aldı bitince,parmağını parmaklıktan uzatmış ver işareti yaptı beni kızlar yıkıldılar...

Evet insan gibiler Orangutanlar vardı bi de onların bulundukları yerin yanında mutfak vardı orda adamlar bunların meyvelerini hazırlıyolar bunlarda görüyo duvarları yumrukluyolardı verin diye ama nasıl bağırıyolardıçok akıllı hayvanlar

çok akıllı vede tatlılar..:118:.insan gibi,farklı cinsleri vardı....hatta biri yavrusunu bir kucaklıyordu baka kaldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…