Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bekarımmmm , muhasebeciyim , 23 yaşındayım , sevgilim varrr ona çok aşığım

oyy yerım senı o da sana senın kadr asıkmı sekerım bende asıgım sevgulume ya smıleylerı nerden koyuosnz bulamadım ahahaah[/QUOTE]

evet aşık senn yaş kaç

hosbuldukk tatlım omrumun sahıb supermıs kım acaba o =) varmı ole bıri
Kocam
uyanık seni kız nasıl kaydediosun banada öğretsene o işi
digiplus var canım biz de ona kaydediyorum digitürk al bi tane
onun bi wilisi var ömrünün sahibi mü yoksa ömrünün törpüsümü orası tartışılır işte

Ömrümün sahibi ömrümün törpüsü ne derseniz diyin artık

kar mıııı aşkımın ordada kar varmış cnm yaaaaa

Seninki biz tarafta biz beyaza büründük Samsun merkezde yok köylerde var.Ya acayip soğuk bulaşıkları durularken donuyorum bulaşık eldiveni olduğu halde

adım zeynep 22 yasındaym hem kendı sırketımzde calısıyorum ayrıca unıversıtede okuyorum yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum:)

Hoşgeldin bnde Samsundan 20ysşındaym lojistik okuyorum bende
Denemekte fayda var diye düşünüyolardır

inş. faydası olur ya Allahım yardım eder inş.
[/B]

Son düzenleme:

İnşallah ama çok zor

Seninki biz tarafta biz beyaza büründük Samsun merkezde yok köylerde var.Ya acayip soğuk bulaşıkları durularken donuyorum bulaşık eldiveni olduğu halde

soğuğu hiç sevmem varyaaa gelin olara gittiğim yere bak ya

soğuğu hiç sevmem varyaaa gelin olara gittiğim yere bak ya

Bende yazdan çok kışı seviyorum üşümeyi çom severimde.Hırçın karadenize gelin oluyorsun Türkiye 1senede 4 mevsim yaşar derler ya karadenizde durum farklı.1 günde 4mevsim yaşanıyo

Bende yazdan çok kışı seviyorum üşümeyi çom severimde.Hırçın karadenize gelin oluyorsun Türkiye 1senede 4 mevsim yaşar derler ya karadenizde durum farklı.1 günde 4mevsim yaşanıyo

Ben de bayılırım soğuğa üşümeyi severim şu anda bile şortla geziyorum

aynen orasıda doru

ben maçtan nefret ederim yaaa elimden gelse dijiyi de kapatcam

Digiplus maç için değil ki kayıt yapmak için işte rahat oluyo[/QUOTE]

Bizimkilerde çok uğraştı dijitürk için maç falan annemde dediki büüyk televizyona taktırmam gidersiniz mutfağa 37 ekrana takarsınız orada izlersiniz dedi sonra biizmkiler söndü almadık
Aslında genç evliler daha çok tercih ediyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…