ee madem cok ısrar ediyorsun takılıyım bariiiaşk olsun neden ezeyim bizim topikte takılabilirrsin istersen bizimle
eski çıktığımın bugün gözümün önünde yeni sevgilisi yanağından öptü o an o kızın saçına yapışacaktımda zor tuttum kendimi
Yavrucum Boşver..
Exten Next Olur mu ?
ay makaracım ondan ex de olmaz ondan bi halt olmaz
ee madem cok ısrar ediyorsun takılıyım bariii
(yüzsüz müyüm nee?)
Ömür Nerde :26:
zamanında acılı adana gibi gezdim forumda artık vur patlasın cal oynasıııın vallagel cnm beklerim her zaman
zamanında acılı adana gibi gezdim forumda artık vur patlasın cal oynasıııın valla
şey ben üzerine afiyet boşanıyorumdaa ama baştan söyleyim kimse üzülmesin gecti artıkkkneden ki cnm :44::44:
şey ben üzerine afiyet boşanıyorumdaa ama baştan söyleyim kimse üzülmesin gecti artıkkk
dimii amaaa daha gencim, güzelim amannn (işte böle böle avutuorum kendimi napcan)boşverrrrr daha iiii kafanı dinle
dimii amaaa daha gencim, güzelim amannn (işte böle böle avutuorum kendimi napcan)
yaş kaç cnm :26::26::26::26:
dimii amaaa daha gencim, güzelim amannn (işte böle böle avutuorum kendimi napcan)
yok canım niye avutma olsun gercekten bu gibi örnekler beni ayağa kaldırdı ama siz beni 1 ay falan önce görecektiniz yıkık dolanıyordum ortalıkta ben dulkalcam ben dul kalcam diyeAvutma değil canım benim manevi ablam boşandı.4 aylık evliler idi. bi rahat ki o hayvanın kahrını çekeceğime kendimin sultanı olurum diyo
ablan olabilirimbende 23 cnm
yok canım niye avutma olsun gercekten bu gibi örnekler beni ayağa kaldırdı ama siz beni 1 ay falan önce görecektiniz yıkık dolanıyordum ortalıkta ben dulkalcam ben dul kalcam diyeniye okadar korktumsa artık ama şükür iyiyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?