Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

dimii amaaa daha gencim, güzelim amannn (işte böle böle avutuorum kendimi napcan)

Avutma değil canım benim manevi ablam boşandı.4 aylık evliler idi. bi rahat ki o hayvanın kahrını çekeceğime kendimin sultanı olurum diyo.Eşiyle iyiydilerdi aslında ama pis kaynanası yüzünden ayrıldılar

Son düzenleme:
Avutma değil canım benim manevi ablam boşandı.4 aylık evliler idi. bi rahat ki o hayvanın kahrını çekeceğime kendimin sultanı olurum diyo
yok canım niye avutma olsun gercekten bu gibi örnekler beni ayağa kaldırdı ama siz beni 1 ay falan önce görecektiniz yıkık dolanıyordum ortalıkta ben dulkalcam ben dul kalcam diye niye okadar korktumsa artık ama şükür iyiyim artık

Ablamda fena olmuştu bi dönem antideprasan kullandı.Ama şimdi çok iyi ve o hayvan daha resmen boşanalı 2 ay oldu ve nişanlandı sonra dediki bunun için üzemem kendimi.Şimdi kapıp koydu kendini.Yaşanması gerekiyordu yaşandı diyerek bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…