öyle tabi amannnn boşverelim yaa :)aman be-azen hepimize öyle oluyor boşver canım
hayır henüz boşanmadım mahkemeyi bekliyorum bugün avukatla konuştum belkide ondan oldue böyle arafta kalmak kötü daha ne sıkıntılar bekliyor mahkeme esnasında neyse canım yaa sıkmayım boşverr cabuk atlatırım ben :)
inşallahhhhh ama bi boşanıyım bi tarafıma bişey olmadıysa mahkemede gelip sze göbek atcamumarım çok çabuk atlatırsın
hayır henüz boşanmadım mahkemeyi bekliyorum bugün avukatla konuştum belkide ondan oldue böyle arafta kalmak kötü daha ne sıkıntılar bekliyor mahkeme esnasında neyse canım yaa sıkmayım boşverr cabuk atlatırım ben :)
herşeyin hayırlısı canım
inşallahhhhh ama bi boşanıyım bi tarafıma bişey olmadıysa mahkemede gelip sze göbek atcam
kızlar benim yeni avatarım nası?
felc olabilirrr sonraaaaa kalp kriziiii olabilirr yada oracıkta küt diye gitme ihtimalimde yok değilne olabilir kiii cnm :26::26:
felc olabilirrr sonraaaaa kalp kriziiii olabilirr yada oracıkta küt diye gitme ihtimalimde yok değil
mahkeme görcemmm hakimm görcemmm kolaymı kıs hakeeem bey bu adamı asın fazla direnirse giyotinle infaz edin dicemmmallah korusun deli kız yhaa
mahkeme görcemmm hakimm görcemmm kolaymı kıs hakeeem bey bu adamı asın fazla direnirse giyotinle infaz edin dicemmmişte bende böle böle kafayı yiycem sanırım
boşa beni hakim bey dersin[/QUOTE
kıs ne ilgisi varr boşanma davası buuuu
boşa beni hakim bey dersin[/QUOTE
kıs ne ilgisi varr boşanma davası buuuu
boşanma davası olsun
heheh kafan karıştı dimii
hem de ne karışmak çorbacık oldummm bacım
hem de ne karışmak çorbacık oldummm bacım
sen neler yapıyorsun canım bekarsın sanırım sen iş okul
sen neler yapıyorsun canım bekarsın sanırım sen iş okul
sevgilisi ile evlenmek için can atan bekarlardanım ben
evlennce başım göğe erecek sanıyorum
evet çalışıorummm
sevgilisi ile evlenmek için can atan bekarlardanım ben
evlennce başım göğe erecek sanıyorum
evet çalışıorummm
erer bence cevremde cok mutlu olan evliler var aradığını bulunca evlilik mükemmel şeyy
erer bence cevremde cok mutlu olan evliler var aradığını bulunca evlilik mükemmel şeyy
ben aradığımı buldummm cnm tam 4.5 sene önce yıllardır birlikteyiz biz (maşallah de cnm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?