geyiğin mantıklı olma zorunluluğu yoktur zaten
bende ikizim de bu kadar laf ettim alıntıları birbirine katcam die ödüm kopuo
sen hi. hdkdşldşdşdşdişdşdşd bu şekilde geyik gördün müüüügeyiğin mantıklı olma zorunluluğu yoktur zaten
hey biz nediyoruz duyuyormusun..2 gün sonrada eskiler bize cevap yazmıyor diye geliyorsunuz
olsunnnn öğrenirsinnnn cicim
hayırdır nen ne bu keyiffffffffff nen var kuzum
temennimizzz... oldu mu bakalım hic elleşmedim şimdiii
hey biz nediyoruz duyuyormusun..2 gün sonrada eskiler bize cevap yazmıyor diye geliyorsunuz
geyiğin mantıklı olma zorunluluğu yoktur zaten
msj sayısını arttırmak için geyik bölümünde konu var zaten oraya yaz kör değiliz görmezden gelelimkızlar beni görmezden gelin gerçekten gerçeğim uzun zamandır da üyeyim ama yaszmakdan çok okumakdan hoşlanırım. geyik olmayan konulatrı da dağıtmak istemediğimden bu alanda yazıyorum görmezden gelin. canım sıkkın zaten(
asıl derdim burun estetiği olan arkadaşların yapan doktorlara göre fotoğraflarına bakabilmek ben de revizyon düşünüyorum o yüzden. can sıktıysam kusura bakmayın.
bu lafından soraaa du öpem seniiiibiz burda sohbet ediyoruz...saçma sapan konuşmuyoruz.. hepimiz normal insanlarız çünkü
bendeeeesende yazarken düzelt ben öyle yapıyorum..
olmadıtemennimizzz... oldu mu bakalım hic elleşmedim şimdiii
bencede ikizimtamamda sohbet etsen mesaj sayın daha hızlı artar...
bu lafından soraaa du öpem seniiii
bendeeee
olmadı
bencede ikizim
5 mesaj daha yazmam lazımmış pofffff
Kötü İçerik Butonuna Basmak Zorunda Bırakma Beni Lütfen..niye ki???????????????????????????????
Bende Aynen Öyle Yapıyorum..şu şekilde sohbete limon katanlara çok kızıorummmm genelde de şikayet ediorum
sen gerçekmisin yaaaaaa
iyi akşamlar........
iyi akşamlar ikizim hemen eski avatarını koyo avatardan sora bunu sevemedimmmmm öbürü çok sexüdü
nehaber juli nerelerdesin...
arkadaşımda idim cnmmmm yeni geldimmm hemen buraya geldim dedim beni ikizim merak etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?