Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

inşaallah canım...aslında biraz etraftan çok zayıflamışsın,daha verme demeleri benim biraz salmama neden oldu....ama toparlayacağim...

Ondandır canım sen kendimi iyi hissedeceğin kiloya gel sonra bırakırsınBu kadarını yapman bile bana göre çok zor

Ondandır canım sen kendimi iyi hissedeceğin kiloya gel sonra bırakırsınBu kadarını yapman bile bana göre çok zor

inşaallah canım sağol.....
evet buara herkesin dikkatini çekiiyor,hatta dün kızların okuldan bir arkadaş beni tanımamış, baktı baktı bayağı inceledi... çok hoşuma gitti...

hoşbuldum canlarım iyiyim ne olsun eşimle beraber çocukları uyutmaya çalışıyoruz bi yandanda çıldırıyoruz uyumuo veletler sizden naber

ay canım benim benim kızlarda seninkiler gibiydi..allah yardımcın olsun...ama şimdi okul açılalı 8-9 gibi uykuları geliyor,darısı başına inşaallah...

ay canım benim benim kızlarda seninkiler gibiydi..allah yardımcın olsun...ama şimdi okul açılalı 8-9 gibi uykuları geliyor,darısı başına inşaallah...

benimkilerinde ikizden farkı yok sayılır kuşum 15 ay var aralarında çok zor oluyo gerçekten, ilerde rahat edicem diye bi umudum var ama büyüdükçede dertler büyüyo diyolar korkuyorum :18::18::18:

benimkilerinde ikizden farkı yok sayılır kuşum 15 ay var aralarında çok zor oluyo gerçekten, ilerde rahat edicem diye bi umudum var ama büyüdükçede dertler büyüyo diyolar korkuyorum :18::18::18:

seninkiler erkek o nedenle birşey diyemem..ama ben büyüdükçe rahatladım..enazında birer bireyler kendi işlerini kendileri hallediyorlar..
ama büyüdükçe sorunlar artarmı artar , 40 yaşınada gelseler anne baba olarak onların herşeyiyle ilgilenip,büyütüp abartabiliriz......:44:

kız çocuk daha farklı galiba ikizim, büyüdükçe sorumluluğu azalıyo galiba, yaradılıştan geliyo işte, kendi ıhtiyaçlarını karşılıyolar, erkegin hep arkasını toplıcn Rabbim saglık sıhhat versinde yapalım valla,

günaydın kızlar

evet farklı canım kızla-erkek ama sen şimdiden alıştır bütün iş sana kalmasın....amin canım...
çocuklar seni bunaltıyor galiba,büyürlerse rahatlarsan inşaallah.....

evet farklı canım kızla-erkek ama sen şimdiden alıştır bütün iş sana kalmasın....amin canım...
çocuklar seni bunaltıyor galiba,büyürlerse rahatlarsan inşaallah.....

ya ikizim bazen çok bunalıyorum, özellikle bu aralar hala a... olamadım 3.mü geliyor acaba diye bunalımdayım. Yoksa çok sükür idare ediyorum düzenimi kurdum artık, pek kendime vakit ayıramıyorum derdim o oluyo bazen, bi dizi izleyemiyorum kendim için mesela neyse şu durumu atlatsam rahatlıcmda bakalım, hayırlısı

haklısın canım,allah gönlüne göre versin..doktora gidip kan tahlili yaptırdın mı?:26:
haklısın canım bende şuan az çok senin gibiyim....anlıyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…