harbiden şaka gibi:))))))))))
dimiiiii aynenn ölee :)))evet bende yazmıştım buna gercekten derdi büyük ama hakkını yemeyelim
öle tabiiii
hoşgeldinnnn cnmmm nasılsın biraz kendinden bahsedermisin bize seni tanıyalım
grmezmiyim kıss gördümmmm.... hepsi çok güzel valla:)))) hepsini avatarıma koymak istiorum :))Bunlarda Çok Hoş..
Ama Ben Böyle Komik Olanları Daha Çok Seviyorum
Kediciklileri Gördün mü ??
Bayıldım Onlara..
kem kum ne desemkı heyecan yaptım:))))
cokkkk teşekkür ederim sırayla kullanırım
allah bi dert verir feleği şaşar dicemde neyse yine kıyamadımdimiiiii aynenn ölee :)))
yok tatlım ya olurmu hecc öle şeyyyysalçanın suan ki avatarı güzel yaaa bence değişmesinndert oldu hatunun avatarıda bize isyan etcek hatun az sora
Eki Görüntüle 291086
denk gelmezsem söyleyin baksın :)) bu tam onlukkkkk
ayyy kendime baylıyorum hastayımm yaa bırak ne hastası ben kendime ölürüm beee görüomusun dimi juliaa alıntılardaki düzeni intizamııııı
canlarım size doyum olmaz ama sabah iş var çıkmak zorundayım ama yarın gece daha çok kalıcam pazar günü evdeyim çünküü
hepinize cümleten iiii geceler melekler sizi korusun
bu konuyu mu ikize seçtin kız
sanada salçacımmm yarın gelirsen görüşürüz cnmgüle güle juliaa allah rahatlık versin
sorma kuzuummmm yanlışlık yaptım ama düzelttim :)))))
bndee çok güldüm halimeeee
abowwwwwwwwww hatuna bi güven geldiiiiiigüven patlaması yaşıo içinde gacı hacı kendine gel
ben buraya ilk geldiğimde yumurtadan cıkmış tavuk gibiydim tağammıııı benimle dalga gecmiştin beceremiosun öle sen demiştin bak şimdi o eski forumda takılan ama bi halt beceremeyen (bi nevi fakir ama gururlu) domates salcası yok karşınızdaaa
sanada salçacımmm yarın gelirsen görüşürüz cnm
olabilirim cnm insanlık haliii
burdayımdır sanırım görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?