Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

cokkkk teşekkür ederim sırayla kullanırım
dimiiiii aynenn ölee :)))
allah bi dert verir feleği şaşar dicemde neyse yine kıyamadım

salçanın suan ki avatarı güzel yaaa bence değişmesinn dert oldu hatunun avatarıda bize isyan etcek hatun az sora
yok tatlım ya olurmu hecc öle şeyyyy

canlarım size doyum olmaz ama sabah iş var çıkmak zorundayım ama yarın gece daha çok kalıcam pazar günü evdeyim çünküü

hepinize cümleten iiii geceler melekler sizi korusun

ayyy kendime baylıyorum hastayımm yaa bırak ne hastası ben kendime ölürüm beee görüomusun dimi juliaa alıntılardaki düzeni intizamııııı

ayyy kendime baylıyorum hastayımm yaa bırak ne hastası ben kendime ölürüm beee görüomusun dimi juliaa alıntılardaki düzeni intizamııııı

abowwwwwwwwww hatuna bi güven geldiiiiii güven patlaması yaşıo içinde gacı hacı kendine gel

abowwwwwwwwww hatuna bi güven geldiiiiii güven patlaması yaşıo içinde gacı hacı kendine gel

ben buraya ilk geldiğimde yumurtadan cıkmış tavuk gibiydim tağammıııı benimle dalga gecmiştin beceremiosun öle sen demiştin bak şimdi o eski forumda takılan ama bi halt beceremeyen (bi nevi fakir ama gururlu) domates salcası yok karşınızdaaa

görende 1 sene önce fln geldin sancakkkk daha 2 gün oldu sen geleli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…