ayyy ben yoruldum yaa bide 3 cocukla ben cocuksuz diodum bitmez mi şu ev işi die neyse ben sustum artık hele bide ikizallah yardımcın olsunn
olmaz tabiii mesela seni göremeyince hemen gözüm arıooo hepinizin yeri ayrı kuzum
juli sende bozdun mesajı
sağol canım ikizler büyük 7 yaşında onlar kardeşlerine baktıda bende yaptım.yoksa imkan yok...tabi arada ilgilenmekte gerekiyor,bayağı zorlandım...:97:
düzelttim ama neden hemen alıntılıon rezil edion beni
sağol julim,bende çok yorgunum ama sizinle iki lafın belini kıralım diye oturuyorum...
kıyamammm allah bana da nasip ederi inşallah cok istiyorum bende anne olmayıneyse gidiyimde bir derdim var a yazıyım accık canım yine can derede cünküüü
düzelttim ama neden hemen alıntılıon rezil edion beni
kız çok alıştık şaka maka birbirimize
canım ben seni pek tanımıyorum,biraz anlatsan kendini...
ben yaşında 2 sene önce evlenmiş cocuğu olmayan şimdide boşanmak icin dava gününü bekleyen dava günü yaklaştıkcada sinirleri tepesine cıkan garip bir kk kullanıcısıyım işte
yokmuuuuu derdimeee dermannnn
muhabbete turp sıkmak istemem ama DİKKAT ÇÖM ÜYE war 25 adet yorum yapmadan fotolara giremiormuşum da kusuruma bakmayın
canım allah kolaylık versin...rabbim önüne iyi,güzel yollar açsın...
sağolll canımm basit bişii herhalde bana ikizim yardımcı olabilir :)) çizelge hakkında çünkülümm :))derman olabilme özelliğim pek yok şu ara ama keşke olabilsem
muhabbete turp sıkmak istemem ama DİKKAT ÇÖM ÜYE war 25 adet yorum yapmadan fotolara giremiormuşum da kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?