sende miii geçmio diosun yaaa tek umudumdu bu bende ilaçsız duramıorum cnm yaaaaa
yalan o yalan hiç alakası yok. ablamda bende hala çok kötü geçiririz o günlerimizi. bu ay nedense daha bi kötü oldum. ilaçsız duramıyorum. ağrım hiç geçmiyor.
yap yap aldırı sana her azaman aldırıosun anlamında sölemedim ömür seni ne kadar sevdiğimi de biliosunnnn bu kadar alıngan olma rice ederim hem kendini hem beni üzülüosunYap yap aldır dedin ne kadar günah dedin şimdiye kadar bile bile aldırmışım gibi talihsiz bi cümle oldu julicim
kızlar böyle ortamlarda yanlış anlamalar kaçınılmaz oluyor. birbirnizi yanlış anladınız uzatmayın bence. julicim durumun benle aynı. adet haftası ben iptalim. yataktan çıkamam.
sende miii geçmio diosun yaaa tek umudumdu bu bende ilaçsız duramıorum cnm yaaaaa
yap yap aldırı sana her azaman aldırıosun anlamında sölemedim ömür seni ne kadar sevdiğimi de biliosunnnn bu kadar alıngan olma rice ederim hem kendini hem beni üzülüosun
ben çalışıorum bi de cnmm yaaa maholuorum o gün
kızlar böyle ortamlarda yanlış anlamalar kaçınılmaz oluyor. birbirnizi yanlış anladınız uzatmayın bence. julicim durumun benle aynı. adet haftası ben iptalim. yataktan çıkamam.
Alınmamıştım ki üzüldüm sadece neyse iyi geceler hepinize kendinize iyi bakınnnnnn
Alınmamıştım ki üzüldüm sadece neyse iyi geceler hepinize kendinize iyi bakınnnnnn
hayıt tohumu iyi geliyor diye duydum canım. baya azaltıormuş. yarın alıcam kullanmaya başlıcam ben. hem göğüs büyütüyormuş
böle durumlarda .çok üzülüorum gülenkalpcim kimsenn özel durumları için yorum yapmamak gerekmiş bunu anladımmm nesee yaaa sohbetimize limon sıkmayayımmm eee sen ne iş yaparsın ne yaparsın yaşın kaç nerde yaşarsın biraz anlatsana bize kendini
ben daha bi iş yapmıyorum canm. 22yaşındayım. denizlide yaşıyorum. ders çalışıyorum hala kpss için. anlatcak bi şeyde bulamadım ki
peki sen canım?
bende 23 yaşındayımmm muhasebeciyim bursadaaa yaşıorummm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliorum
bende yarı yarıya telefon hakkımı kullanayım o zman
canım daha sonra yine konuşuruz bn artık çıkayımda ders çalışayım. hadi görüşürüzz...
peki cnmmm iiii geceler allah rahatlık versin
gelirim tabi cnmmmsanada allah rahatlık versin canım bana da beklerim
hadi yaaaaaaa :2::2::2:
yap yap sora aldır olur mu ömür yaaaa ne kadar günah
Kız aşkolsun hangi çocuğumu aldırdım ben şimdiye kadar :26:Ben ne mücadeleler verdim onlar içinüzüldüm böyle düşünmene
:44::44::44::44::44:aldırdın demiorum aldırma diorum senn bi çocuğa ihtiyacın var çünkü cnmmmm biliosun seni ne kadar çok sevdiğimizi
:26::26::26::26::26:Alınmamıştım ki üzüldüm sadece neyse iyi geceler hepinize kendinize iyi bakınnnnnn
:44::44::44::44::44::44:sende miii geçmio diosun yaaa tek umudumdu bu bende ilaçsız duramıorum cnm yaaaaa
yap yap aldırı sana her azaman aldırıosun anlamında sölemedim ömür seni ne kadar sevdiğimi de biliosunnnn bu kadar alıngan olma rice ederim hem kendini hem beni üzülüosun
Yap yap aldır dedin ne kadar günah dedin şimdiye kadar bile bile aldırmışım gibi talihsiz bi cümle oldu julicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?