amannnn bi okey bide pişti :) diğerlerini pek anlamammm:))Kız 56 Küsür Kaldı
hmmmm kıs 8 senedir ist deyim her bi yerine gittim bi oraya gimemişim :)) hemen gitmeliyimmmİstanbul Tophane
evetttt süperrr bebemm sende süpersin :) benim kadar olmasada
he yaaaaaa
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bnm de eski üyeliğim var ve ondada 16 bindi galiba msj sayısı
kavun süper süper
evetttt süperrr bebemm sende süpersin :) benim kadar olmasada
ayyyyyyy :)) çok özledimmmmm oralarıı 18 senemmm orda geçtii kıss :)) bigün eşim ist den bursaya gelmişti sene 2001-2002 olmalı unuttum şimdi saat kulesinin orda oturuyorduk...bi yangın çıktı çalılıklar bi tutuştuu millet nasıll kaçıyor.. bende porsiyon dondurma almıştım o telaşla dondurmayıda unutmamışım :)) baktım elimde dondurmaaa :))bursa tophane benden sorulur kız
oofffff benimdde canım zeytin yağlı dolma istedi kıs :))) dolmalar senden nargile bendennnoff varya koşarak gelirim. canım nasıl istedi var yaa
ayyyyyyy :)) çok özledimmmmm oralarıı 18 senemmm orda geçtii kıss :)) bigün eşim ist den bursaya gelmişti sene 2001-2002 olmalı unuttum şimdi saat kulesinin orda oturuyorduk...bi yangın çıktı çalılıklar bi tutuştuu millet nasıll kaçıyor.. bende porsiyon dondurma almıştım o telaşla dondurmayıda unutmamışım :)) baktım elimde dondurmaaa :))
ayyyyyyy :)) çok özledimmmmm oralarıı 18 senemmm orda geçtii kıss :)) bigün eşim ist den bursaya gelmişti sene 2001-2002 olmalı unuttum şimdi saat kulesinin orda oturuyorduk...bi yangın çıktı çalılıklar bi tutuştuu millet nasıll kaçıyor.. bende porsiyon dondurma almıştım o telaşla dondurmayıda unutmamışım :)) baktım elimde dondurmaaa :))
evett canımmm yaaaa ben stajımıda büyük postanede yapmıştımm :)) o zamanlar eski garaj vardı şimdi avm olmuş 2 sene önce düğün için gitmiştim bayağı değişmişşyeşil bursammmm bnm mükemmel bir şehir yaaaaaaaaaaaaa
mütevazi hatunlar sizi
aynenn öle oldu valla :)))korktun bi su iç derler ya sende korktum bi dondurma yiyim :131:
nereninn layd sii :))))))first lady culiiii
gerçekler bazennnn acı naparsınn bebeğim
:))) kıs tophanede nargile ne kadar?İstanbul'da Benden Hacııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?