herkese iyi pazarlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yakında inş ikizim yakında
bir ışık gördün sanırım....
bana iyi pazarlar yokmu...
ben çıkıyorum görüşürüz...........
Hayırlısı olsun juli
aminnnn ömür eevlennce başım göğe ercek sanıom ama o zaman dank etcek kafama bu da biliom
bile bile lades diyorum diosun yaniDDdd
he cnmmm öle öle ladesss denir buna
bende öyle diyorum ama en doğrusu yeniden doğuyorum gibi hissediyorum ..nişandan sonra yarım değişen hayat evlendikten sonra da tamamen değişen hayatı yeniden doğuş olarak algılıyorum...sevdiğin insanla olduğu için
aynen cnm ama bnm kii büyük nişan istemio aile arasında bişi olsun die ona kızıorum dün gece çok kızdımmm
Erer inşallah başın göğeaminnnn ömür eevlennce başım göğe ercek sanıom ama o zaman dank etcek kafama bu da biliom
aynen cnm ama bnm kii büyük nişan istemio aile arasında bişi olsun die ona kızıorum dün gece çok kızdımmm
bizimkide aile arasında oldu..geldiler istediler nişan yaptılar çokta sade ve hoş oldu fotolarım var görmedin mi ...kızma ona bırak öyle istiosa öyle olsun seninde düğünde söz hakkın olur
biri bursa biri orduda ondan
ordu deme banaaaaaaaaa......benimki 1 haftadır ordu fatsada iş için gitti gelemedi daha
kız fatsa bnm yaşayacağım yere çok yakın sen de gelirisn bana
valla sevdiceğim geyikçeli fatsa arasında mekik dokuo ...benimki gelirmiş yine o tarafa gelirim valla ozaman
hadi paklan da gel bari dikkat et hasta olma grip salgını var üşütürsen eyvah eyvah :2::2::2:cnm ben bi saçımı yıkayıp geleyim kombi bozuldu şimdi sular buz gibiii yıkanamıcammmm ama su ısıttım bari saçımı yıkayayım offffffffffff yaaaaaaaaaa
gel cnm misafirim olursunuz size orduyu gezdirirm pikniğe gideriz
Erer inşallah başın göğebenim erdi
Biz kendi kendimize nişanlanmıştıknişan diye tutturdu ailelerimiz gittik aldık yüzükleri taktık alın size nişan dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?