Senin mi işin olmaz hadi ordan
ay dersinizin ilk konusunu çok merak ettim ya burda yazın yada msnde ben anlamamMaşallah sen profesyonel oldun ders bile verion baksana
ay dersinizin ilk konusunu çok merak ettim ya burda yazın yada msnde ben anlamam
gördüm kızİçerik Değiştirmiş..
Alıntı Yapmıştım İnkar da Edemez
Arsız Yahu..
Topiğe Girdi, Direk Fıkra
Kendine İyi Bak Dedim
ay dersinizin ilk konusunu çok merak ettim ya burda yazın yada msnde ben anlamam
Senin msn yok mu sen neden ekli değilsin bende nermin
Senin msn yok mu sen neden ekli değilsin bende nermin
açmıo muSanki çok msn açıyo randevu alcan hanfendiden
olmazmı var tabi ömürle ordan muhabbet ediyorum, sema esen ve handan abla kayıtlı bende, yazsana özelden adresini canım
açmıo mu
hemen yazıorum cnmmm
açmıo mu
hemen yazıorum cnmmm
Senin için diyorum senin için juli nermin için değil
önce duygudan ve istekten başla kuşumTamam ben sana söylerimSence anlatmaya nerden başlamalıyım
bu benmiyim julimi, bu arada msnem açılmıyoSanki çok msn açıyo randevu alcan hanfendiden
Bassın..Kızınyüzüne satanist mi dedim dio yaaa ay çatlakım benim yaaa yok bi de deseydinnn kız kesin kötü içeriğe basardı ama daha keşfedememiştir onu
gördüm kızkoptumz zaten
yallah şöferrr yallah deseydin yaaaa
Ne becerikliyim her tarafı idare ediyorum vallakız napim 2 tarafı birden idare edemiom
önce duygudan ve istekten başla kuşumdaha detay yazamıyorum sen anlatırsın derste
bu benmiyim julimi, bu arada msnem açılmıyo
tahmin etmiştim zaten ben olamazdımSenin için diyorum senin için juli nermin için değil
kız napim 2 tarafı birden idare edemiom
tahmin etmiştim zaten ben olamazdım
bu konuda ömür süper, hiç bekletmez, prof oldu hatun ya
Bi de evde eşime laf yetiştiriyorum bazen
evet bıde o var valla, hemde ona yani dimi becerikli arkadaşım benım
İyi karıştırmıyorum
aman aman, toparlasan bile anlar seninki:18::18::18: hadi msnye gel hayatım sana tecrübelerimi anlatıyım:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?