kız adımı nerden bilion delinişan pastamdan gördün dimi çakaaaaaaaaaalllllllllll
napsınlar esracımmm yaaa parasızda bişi olmuo mecbur çalışacaklar
kız adımı nerden bilion delinişan pastamdan gördün dimi çakaaaaaaaaaalllllllllll
Ama kocam öyle napıyım ayak uyduruyorum bendeNerden biliyosun nerminde öyle
öyle yoksa laf etme hakkımız vardı
evet belli ettin çok güzelevettttttt cnmmm böle şeylere çok dikkat ederim
Adını da öğrendik
aynen ben çalışıorum o evde oturursa olur mu beay ben eve gelsem yemek hazır karıcım deseee buşıkları yıkasa kahve mi çayı mı yapsaaa ay istemem herhalde böle bir koca yaaaaaa
aynen ben çalışıorum o evde oturursa olur mu beay ben eve gelsem yemek hazır karıcım deseee buşıkları yıkasa kahve mi çayı mı yapsaaa ay istemem herhalde böle bir koca yaaaaaa
evet belli ettin çok güzel
memnun oldun mu
O ne be öyle koca mı olur erkek erkekliğini bilsin
yok korkma kalmıcaz inşallah, sen beni takip etmeye devam et bende seniAyyy allah korusun ya:26:nermin kalmıyo bende kalmam heralde
ben almak istiyorum zaten, 3 kilo verdim sinirlerm alt üst oldu vallahehe ben bilerek giriorum bu saatte acıkın bişiler yiyin kilo alın diye nihohahay
çaktırmıyorum kız ondandır belkim, ömür bilirumarımmmm nermin senn kadar kuuduruk değil ama
Çok memnun oldum sen benim adımı biliyon mu
bence deee ya ama arada yardım etsin isterimmmO ne be öyle koca mı olur erkek erkekliğini bilsin
benim ki allah var yapıo bazen ben dışarıdan eve geldiğimde ..
oy kurban olurum ona ben
gelsin artık ya
çaktırmıyorum kız ondandır belkim, ömür bilir
neden olmasın? üstelik çokta güzel oluo iyide oluo ...eliden gelmeli öyle işler..mesela ben hasta olduğumda bana çok iyi yemekler yapar her erkek bunu beceremez benimkininde elinden geldğinden harika ilgilenir benle
bence deee ya ama arada yardım etsin isterimmm
bende bnmkine kurban oluurum az önce telde konuştuk bi hayatım nasılsın diyişi vardı ki içim eridi
kadın gibiii adama nonoş diolar ben istemem benCanım o ayrı da sen çalış o hep evde olsun yemek yapsın kahve yapsın böyle şey olabilir mi sence? Biz bunu konuşuyoruz ben de hasta olunca eşim bana bakar o ayrı
sen kara sevdaya tutulmuşsun şekerim, acilen Allah kavuştursun
Canım o ayrı da sen çalış o hep evde olsun yemek yapsın kahve yapsın böyle şey olabilir mi sence? Biz bunu konuşuyoruz ben de hasta olunca eşim bana bakar o ayrı
anlaşıldı sende kuduruşkosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?