Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

öyle yoksa laf etme hakkımız vardı

aynen ben çalışıorum o evde oturursa olur mu be ay ben eve gelsem yemek hazır karıcım deseee buşıkları yıkasa kahve mi çayı mı yapsaaa ay istemem herhalde böle bir koca yaaaaaa

aynen ben çalışıorum o evde oturursa olur mu be ay ben eve gelsem yemek hazır karıcım deseee buşıkları yıkasa kahve mi çayı mı yapsaaa ay istemem herhalde böle bir koca yaaaaaa

O ne be öyle koca mı olur erkek erkekliğini bilsin

benim ki allah var yapıo bazen ben dışarıdan eve geldiğimde ..
oy kurban olurum ona ben
gelsin artık ya

O ne be öyle koca mı olur erkek erkekliğini bilsin

neden olmasın? üstelik çokta güzel oluo iyide oluo ...eliden gelmeli öyle işler..mesela ben hasta olduğumda bana çok iyi yemekler yapar her erkek bunu beceremez benimkininde elinden geldğinden harika ilgilenir benle

Ayyy allah korusun ya:26:nermin kalmıyo bende kalmam heralde
yok korkma kalmıcaz inşallah, sen beni takip etmeye devam et bende seni

hehe ben bilerek giriorum bu saatte acıkın bişiler yiyin kilo alın diye nihohahay
ben almak istiyorum zaten, 3 kilo verdim sinirlerm alt üst oldu valla

umarımmmm nermin senn kadar kuuduruk değil ama
çaktırmıyorum kız ondandır belkim, ömür bilir

neden olmasın? üstelik çokta güzel oluo iyide oluo ...eliden gelmeli öyle işler..mesela ben hasta olduğumda bana çok iyi yemekler yapar her erkek bunu beceremez benimkininde elinden geldğinden harika ilgilenir benle

Canım o ayrı da sen çalış o hep evde olsun yemek yapsın kahve yapsın böyle şey olabilir mi sence? Biz bunu konuşuyoruz ben de hasta olunca eşim bana bakar o ayrı

Canım o ayrı da sen çalış o hep evde olsun yemek yapsın kahve yapsın böyle şey olabilir mi sence? Biz bunu konuşuyoruz ben de hasta olunca eşim bana bakar o ayrı
kadın gibiii adama nonoş diolar ben istemem ben
sen kara sevdaya tutulmuşsun şekerim, acilen Allah kavuştursun

kara sevda kara dedikleri ne olabilir kiiii biraz abartarak anlatıoz burda cnm yaaa ama evet seviorum çok da aşığım o ayrı

hayat müşterek...haa işsiz kalırsa iş bulana kadarda çekilir durum aslında bu durum... ama sürekli öyle bişi olmaz tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…