valla veritabanı oluşturun kötü bişi değil bence
ben mobilyaları burdan almak istiorum inegölden yaniiii ben bursada oturuorum yaaa şimdi alırsm götürmek gerekcek o da uğraşmak istemio daha yaza çok var dio bilemedim valla :44::44:
ben mobilyaları burdan almak istiorum inegölden yaniiii ben bursada oturuorum yaaa şimdi alırsm götürmek gerekcek o da uğraşmak istemio daha yaza çok var dio bilemedim valla :44::44:
bencede......Önce bi nişan yapın canım şöyle bi aileler tanışsın ondan sonra birlikte karar verirsiniz
Yaa hatice sultan anladı mı :26::26::26:
bende geldim ..
gızlar garulaaaağğğ hepünüze mirabaaaa...
Yaa hatice sultan anladı mı :26::26::26:
bencede......
anladı bence..........:18:
o da nişandan sora alalım dedi cnmmÖnce bi nişan yapın canım şöyle bi aileler tanışsın ondan sonra birlikte karar verirsiniz
öle yapcaz sanırımmmşekerim bakarsın fiyat ve model marka edinirsin oraya gittiğinde alırsın kafandakini
bende geldim ..
Bence anladı........
hhı inegöl mobilyaları hem uygun hemde kaliteli oluyormuş.Annem yatak odası takımını inegöl mobilyasından aldı:26::26::26:
bende geldim ..
Mantıklı düşünmüş canım nişan olmadan alınmazo da nişandan sora alalım dedi cnmm
öle yapcaz sanırımmm
nbr uleynnn
ama çıngal çıkarmadı sonuçta çok seviyo.Birde hürremle pargalı beni aldatamaz ben sultanım demişti
bnm bependiklerim pek de uygun değil cnmmm cebini baya boşaltcam bnmkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?