Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

anaaaam bu ni yaaaaaaa kisme yok muuuu
ben geldim sohbet edek diye hepiniz kaçmışınız kim halvete gitti
kim aşktinin yanındaaaaaaaaa
juli bacım nerdesinnnnnnnn :18:

Bak ye hemen de atladı halvet için erken miş ömür ya çok hoşsun hep gülümsetiyosun beni

mrblarrrr

Merhaba canımmmmm

Halvet görünce dayanamadım Keyfim yerinde oldumu öyle oluyorum ben Ne mutlu bana seni gülümsetebiliyosam

Bu juli cadısı nerde

Merhaba canımmmmm

Halvet görünce dayanamadım Keyfim yerinde oldumu öyle oluyorum ben Ne mutlu bana seni gülümsetebiliyosam

Bu juli cadısı nerde

Artık bilemiyorum kesin gezmeler de dir :) Hastasonu bugün sen neden evdesin hadi ben sap sap tek başına bir yere gidesim gelmiyoda sen gez toz şekerim

Son düzenleme:

Artık bilemiyorum kesin gezmeler de dir :) Hastasonu bugün sen neden evdesin hadi ben sap sap tek başına bir yere gidesim gelmiyoda sen gez toz şekerim

Gündüz dışardaydık biz de akşam geldik evimize

Niye sapsın canım nerde seninki

Haa LeVo mu O askerde tatlım
Doğrusu askerde olmasa da o Ankara da yaşıyo
Ayrı şehirlerin insanlarıyız biz
Gel evlenelim diyom(Sanki bunu demesi gereken mişim gibi) Ayrı şehirlerde evli olmamızın anlamı yokmuş
Ne hali varsa görsün
Bak yine sinirlendirdi beni

Sizde juli gibisiniz ayrı şehirlerde yani Nasıl yani ya evli olunca aynı şehirde olmuycak mısınızniye anlamı yokmuş:44:

Sizde juli gibisiniz ayrı şehirlerde yani Nasıl yani ya evli olunca aynı şehirde olmuycak mısınızniye anlamı yokmuş:44:

Biz nişanlıyız hatta herkes yaza evlenmemizi bekliyo
Ama ne biliyim çok yalnız bırakıyo beni tamam askerde gelemiyo ama insan aramaz mı yaa 4-5 güne anca başıma bişey gelse 1 hafta sonra anca haberi olur :44:
Bende üzülmekten bıktım sap sap alıştırdım kendimi böyle olunca en azından üzülmüyosun

Niye aramıyo ya çok zor bi yerde mi askerlik yapıyo:26:ilgisiz bi adam mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…